Σε εορταστικούς ρυθμούς ο Δήμος Παιανίας – Ανάβει σήμερα και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Γλυκά Νερά

Με την παρουσία εκατοντάδων κατοίκων εγκαινιάστηκε η εορταστική περίοδος για τον Δήμο Παιανίας. Στην κεντρική πλατεία της ΔΕ Παιανίας οι παιδικές φωνές που απολάμβαναν τα happenings και η φιλαρμονική του δήμου, έδωσαν το σύνθημα ξεγνοιασιάς και ημερών οικογενειακής θαλπωρής.

Ο Δήμαρχος Παιανίας ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν παρόντες ενώ δεσμεύθηκε για ακόμα πλουσιότερες εκδηλώσεις. Ο Ισίδωρος Μάδης ευχήθηκε καλές γιορτές ενώ από την πλευρά της η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη να πραγματωθεί κάθε ευχή των μικρών παιδιών.

Στην κεντρική πλατεία Παιανίας έχει στηθεί και το σπίτι του Άγιου Βασίλη με δράσεις όπως face painting και χειροτεχνίες, ενώ τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, το οποίο μπορεί να επισκέπτεται κανείς καθημερινά.

Το εορταστικό κλίμα μεταφέρεται σήμερα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου στα Γλυκά Νερά όπου στις 19.00 θα γίνει το άναμμα του δέντρου ενώ από τις 17.00 βρίσκονται σε εξέλιξη δράσεις για τα μικρά παιδιά.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069