Σεπόλια: Ομολόγησαν οι δράστες – «Βάσιμες πληροφορίες» ότι την εξέδιδαν και σε οίκο ανοχής

Στον εισαγγελέα βρίσκονται αυτή την ώρα οι δυο κατηγορούμενοι που ολοκλήρωσαν την απολογία τους ενώπιον της 33ης ανακρίτριας για την υπόθεση βιασμού μιας 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ότι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 2ος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δυο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Σε δήλωση της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Το «δικαίωμα της σιωπής»

Δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων ήρθαν στην ανάκριση και αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων για το βιασμό της 12χρονης.

Την ίδια στάση τήρησε σύμφωνα με πληροφορίες και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την ανάκριση απάντησε ότι αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι ενώπιον του ανακριτή θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής συναινώντας στην προφυλάκισή τους και χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης

Η σοκαριστική μαρτυρία για τη 12χρονη

Το πρωί της Τετάρτης (12/10) η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος προχώρησε σε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους, πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο ίδιος ενώπιον της ο κατηγορούμενος.

Όπως κατήγγειλε η ίδια ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος στους δημοσιογράφους αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες. Η ίδια συνεχίζοντας ανέφερε ότι αναγνώρισε τον 53χρονο από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και άμεσα έσπευσε να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, η ίδια είχε στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη φρικιαστική υπόθεση.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Κλείνοντας η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ανέφερε ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα βγάλει και άλλα στη φόρα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069