Σίφνος: Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου φοιτητή – Ο κορονοϊός και τα αναπάντητα ερωτήματα

Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις τις οποίες και αναμένουν οι ιατροδικαστικές Αρχές θα δώσουν «φως» στον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου φοιτητή σε παραλία της Σίφνου.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει, κατά πληροφορίες, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα, ευρήματα που από μόνα τους όμως δεν οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Η πλήρης εικόνα θα συμπληρωθεί από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Ο ίδιος εξηγεί ότι και η ισχαιμία του μυοκαρδίου και το πνευμονικό οίδημα είναι δύο έννοιες γενικές, οπότε πρέπει να διερευνηθεί ο μηχανισμός πίσω από αυτές. Προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ως αιτία, ούτε ο κορονοϊός, στον οποίο ο φοιτητής ήταν θετικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχαιμία και πνευμονικό οίδημα μπορούν να προκληθούν από παθολογικά ή και άλλα αίτια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 23χρονος στις 25 Ιουλίου εμφάνισε πυρετό. Μια μέρα μετά, και συγκεκριμένα το πρωί στις 26 Ιουλίου, έκανε τεστ για Covid-19, στο οποίο βρέθηκε θετικός. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι επισκέφτηκε μαζί με την παρέα του την παραλία του κάμπινγκ, όπου είχε κατασκηνώσει. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με πόνους στο στομάχι, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Μέσα στα επόμενα 15 λεπτά κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069