Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κινδυνεύει με κάθειρξη δέκα ετών ο δημοσιογράφος

Τι είπε ο συνήγορός του Γιώργος Δακούρας

Κίνδυνο τιμωρίας με κάθειρξη δέκα ετών αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με την ΕΡΤ μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο δημοσιογράφος αντιμετωπίζει κακουργηματική κατηγορία από τον εισαγγελέα, και τώρα ζητά συγγνώμη για τα όσα έκανε από τα θύματά του.

Όπως αναφέρει ο Alpha ο κ. Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι ανέβασε ο ίδιος τα βίντεο, ωστόσο κάτι τέτοιο έγινε κάποια χρόνια πριν και δε γνωρίζει πώς είναι μέχρι τώρα σε ιστοσελίδες.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος», φέρεται να είπε ο παρουσιαστής.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, βρέθηκε χθες στο δικαστικό μέγαρο υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ακόμα και την ώρα που έφευγε θέλησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και γι αυτόν τον λόγο ξάπλωσε στο πίσω μέρος του καθίσματος του αυτοκινήτου.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.

Ο δικηγόρος της πρώτης καταγγέλουσας, είπε πως ως τώρα δεν έχουν διαγραφεί τα βίντεο και οι προσωπικές της φωτογραφίες από το διαδίκτυο ενώ η γυναίκα καταγγέλλει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Για τρεις μέρες ο παρουσιαστής θα είναι κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακούρας είπε πως «έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του. Έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Πηγή: politic.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069