Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες γυναικών

Με αγωγή σε βάρος του απάντησαν οι Ράδιο Αρβύλα

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις από το μέτωπο της υπόθεσης Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Νέες μαρτυρίες για τη δράση και τον τρόπο που κινούνταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντας ένα προφίλ συστηματικού χυδαίου παρενοχλητή.

Και αυτό, αφού ακόμη δύο γυναίκες αποκάλυψαν ότι κατά το παρελθόν είχαν πέσει θύματα συστηματικής παρενόχλησης από τον Παναγιωτόπουλο. Η μία, μάλιστα, είναι πρώην εργαζόμενη της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα», η οποία με μακροσκελή ανάρτηση εξιστόρησε την εμπειρία της από την (καθόλου ευχάριστη) γνωριμία της μαζί του. Η γυναίκα στην ανάρτησή της, αφού περιγράφει τη συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου απέναντί της, σημειώνει πως όλοι γνώριζαν ότι πρόκειται για έναν «γλοιώδη παρενοχλητή».

Παρενόχλησε ακόμη και οικογενειακή φίλη

Η τελευταία καταγγελία έχει να κάνει, μάλιστα, με οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία αποκάλυψε τα μηνύματα και την παρενόχληση που δεχόταν από τον παρουσιαστή.

Όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ενδεικτικό της χυδαιότητας με την οποία ο Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι το πώς ξεκίνησε να επικοινωνεί μαζί της, το 2017, όταν η επιχειρηματίας έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «…με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…», με το σοκ της γυναίκας να είναι μεγάλο, όπως γίνεται αντιληπτό.

Η «απάντηση» των «Ράδιο Αρβύλα»: Κατέθεσαν αγωγή κατά του Παναγιωτόπουλου

Το «τσουνάμι» των αποκαλύψεων δεν άφησαν ανεπηρέαστους ούτε τους «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι μετά το αρχικό «μούδιασμα» αποφάσισαν να αντιδράσουν, καταθέτοντας αγωγή κατά του πρώην φίλου και συνεργάτη τους.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ANT1.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση «on camera» -«Δεν θέλω να πω τίποτα»

Όπως είναι φυσικό, το πρόσωπο των ημερών αναζήτησαν και εντόπισαν οι κάμερες, καταγράφοντας την πρώτη του αντίδραση όταν αντίκρισε τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Tlive» του Alpha, πλησίασε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις αποκαλύψεις εναντίον του, έξω από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που έφευγε μαζί με τη σύζυγό του, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και τη δεύτερη φορά.

Η πρώτη αντίδραση; «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο», ακούγεται να λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στον δημοσιογράφο, προτρέποντάς τον να φύγει, με τον παρουσιαστή να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται.

Το 2019 υποστήριζε ότι πρόκειται για παρεξήγηση…

Εξίσου εξοργιστικό, ωστόσο, είναι και το ότι ο Παναγιωτόπουλος το 2019 -και αφού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, με πρώην σύντροφό του, δίχως τη θέλησή της- υποστήριζε ότι πρόκειται απλώς για παρεξήγηση…

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία», είχε υποστηρίξει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, το 2019, στη μήνυση της πρώην συντρόφου του, για τη δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Αυτή είναι η νομική απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το 2019, στη μήνυση της πρώην συντρόφου, σύμφωνα με το Star: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας».

Πηγή: iefimerida.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069