Σταύρος Γεώργας: Ο “γύπας” του TikTok ξεσπά- «Δεν μου λείπει κάτι αυτό που λέω στο ηχητικό ισχύει»

O Σταύρος Γεώργας, ο άνδρας που έγινε viral στο TikTok λόγω των ηχητικών μηνυμάτων που έστελνε σε χιλιάδες κοπέλες, ισχυρίζεται πως οι προσπάθειές του έφεραν αποτελέσματα, ενώ τονίζει πως «είναι το θύμα αυτής της υπόθεσης».

Με σκοπό να παρουσιάσει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά, ο Σταύρος Γεώργας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», καθώς όπως λέει «οι γυναίκες αυτές τον έχουν διαβάλλει», δημοσιεύοντας τα μηνύματά του χωρίς τη συναίνεσή του.

Όσα δήλωσε ο “γύπας” του TikTok

«Το έκανα χρόνια αυτό, περίπου 8 χρόνια. Για να το κάνω σημαίνει ότι έχω επιτυχία», υποστήριξε αρχικά, ενώ ανέφερε πως από τις 6.000 γυναίκες, στις οποίες έστειλε μήνυμα, βγήκε με τις 600, εκ των οποίων κάποιες ήταν και παντρεμένες.

«Προφανώς και μου απαντούσαν. Έχω χιλιάδες απαντήσεις. Πάρα πολλές γυναίκες έχουν βγάλει όλα αυτά για μένα κι είναι ψέμα. Έχουν σβήσει πάρα πολλά μηνύματα και φαίνεται πως μιλάω μόνος μου. Υπάρχει μια παρεξήγηση, είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει. Δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000. Έχω βγει περίπου με 1.000. Τι Σπαλιάρας λένε;», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω αρχές από την οικογένειά μου, ό,τι έχω κάνει με κάποια γυναίκα είναι με συναίνεση. Είμαι θύμα σε αυτή την ιστορία. Όλο αυτό που έχει γίνει με το όνομά μου, έχει γίνει χωρίς τη συναίνεσή μου και με έχουν διαβάλει πολλές γυναίκες με τα ηχητικά τα δικά μου, τα οποία είναι ιδιωτικά», ανέφερε o Σταύρος Γεώργας.

«Χωρίς τη συναίνεσή μου το ξαναλέω αυτό. Αυτό έγινε, γιατί έλεγα ένα ηχητικό σε όλες, στην καθεμία με άλλο όνομα. Δεν τις γνώριζα, γινόταν ένα follow, γινόταν follow back και έστελνα το μήνυμα», συμπλήρωσε ο 36χρονος.

Ωστόσο, τόνισε πως παρά την επιμονή του να έρθει σε επαφή με τις κοπέλες, σκοπός του δεν ήταν να κάνει σχέση, αλλά να περάσει καλά μόνο για μια βραδιά.

Όταν τον ρώτησε η Άρια Καλύβα: «Για να το κάνετε αυτό, σημαίνει ότι κάνετε αντικειμενοποίηση των γυναικών», εκείνος απάντησε ότι «απλώς αγαπάει τις γυναίκες».

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε τότε, αν φοβάται πως μετά από όλο αυτό, δεν θα βρει ξανά γυναίκα με την ίδια ευκολία, με εκείνον να απαντά: «Τώρα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Με φλερτάρουν περισσότερο».

Πηγή: hernews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069