Στέλιος Χανταμπάκης: «Το 2017 τα έκανα σαν τα μούτρα μου»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς την προηγούμενη Τετάρτη από το Survivor All Star παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε ότι το 2017 δεν ήταν έτοιμος για το παιχνίδι και πώς φέτος ήταν αποφασισμένος να μπει και να μην δεθεί συναισθηματικά με κανέναν και να μην επηρεαστεί ψυχολογικά.

«Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν πρωτόγνωρο, κάποιοι πιστεύαμε ότι είναι μόνο η επιβίωση αγωνιστικά. Τελικά, καταλάβαμε ότι δεν ισχύει αυτό», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Στο Nomads, όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου και κέρδισα αγωνιστικά», πρόσθεσε.

Μάλιστα παραδέχθηκε: «Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε στην διάδρασή του με τον κόσμο στον απόηχο του παιχνιδιού αλλά και της συμμετοχής του στο Nomads.

«Στο All Star μπήκα με την ίδια ταμπέλα, είπα: ας με κρίνει ο κόσμος. Έκανα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου, με τι μούτρα θα ξαναμπώ. Ό,τι και να έκανα ο κόσμος θα έλεγε ότι είμαι ηθοποιός και υποκρίνομαι. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ, προσωπικά, δεν ήξερα τι να κάνω».

«Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε», τόνισε στη συνέχεια ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069