Στη φυλακή ο Αιγύπτιος για τον ξυλοδαρμό και την αρπαγή της πρώην συντρόφου του

Ζήτησε συγγνώμη

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό και την ομηρία της 30χρονης φίλης του από τη Βουλγαρία στο σπίτι του, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος ψέλλισε: «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο…».

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που έκριναν ότι ο 34χρονος πρέπει να προφυλακιστεί.

Νωρίτερα, σε βάρος του είχε ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς στις δικαστικές αρχές έφτασαν νέα στοιχεία για την αγριότητα με την οποία επιτέθηκε στο θύμα.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί όμηρος στα χέρια του ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Όπως κατέθεσε, την είχε αρπάξει με τη βία από σπίτι στο Γαλάτσι και την είχε οδηγήσει στο διαμέρισμα της οδού Αλκιβιάδου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου για ώρες τη χτυπούσε βάναυσα, κάνοντας ταυτόχρονα ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο κατηγορούμενος απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου και χρειάστηκε να οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ειδικό διαπραγματευτή, ώστε τελικά ο 34χρονος να συλληφθεί.

«Ακόμη φοβάμαι», δηλώνει η 30χρονη

Η 30χρονη, η οποία και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια, δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση για την προφυλάκιση του κατηγορούμενου:

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι…».

Πηγή: iefimerida.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069