Στο 1 ο Λύκειο Γέρακα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός για ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

Ενημερωτική δράση για ασφαλή επιστροφή στα θρανία υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Στο πλαίσιο της δράσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός παρευρέθηκε σήμερα στο 1 ο Λύκειο Γέρακα, όπου έγινε ενημέρωση τόσο στους μαθητές όσο και στους καθηγητές τους. Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκε ο Διευθυντής του σχολείου Ι. Κατράδης ενώ στη δράση συμμετείχαν ακόμη η Ολυμπιονίκης στο άθλημα του στίβου Όλγα Βασδέκη, η οποία με τη συμβολική της παρουσία έδωσε το στίγμα της αξίας του υγιεινού τρόπου ζωής και της διασφάλισης της υγείας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κ. Στρίκος.

Με αφορμή τη δράση, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός ανέφερε σχετικά:

«Στην Περιφέρεια Αττικής πιστεύουμε ότι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι και πρέπει να είναι ενεργός και ουσιώδης στον τομέα της Δημόσιας Υγείας. Γι΄ αυτό, μέσα από δράσεις που υλοποιούνται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη μας Γ. Πατούλη που είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), και σε περίοδο υγειονομικής κρίσης που δεν έχει λήξει ακόμη, ενημερώνουμε την εκπαιδευτική κοινότητα για ασφαλή επιστροφή στα θρανία. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069