Στο πλευρό του Μπογδάνου η Λατινοπούλου – Υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης

Η δικηγόρος και πολιτικός από τη Θεσσαλονίκη παραμένει στην πρώτη γραμμή για την κοινωνία

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Εθνικής Δημιουργίας τάσσεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ανακοινώνοντας η ίδια την υποψηφιότητά της με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο» έγραψε ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το κόμμα των Μπογδάνου, Τζήμερου και Κρανιδιώτη.

Καθιστώντας σαφές πως προτεραιότητά της είναι μια ισχυρή κοινωνία με δυνατούς πολίτες, δεσμεύτηκε πως «με αμείωτο ρυθμό θα συνεχίσω τη μάχη υπέρ της κοινής λογικής, κατά της πολιτικής ορθότητας και της woke ατζέντας» αφήνοντας με τον τρόπο αυτό και αιχμές κατά εκείνων που την στοχοποίησαν το προηγούμενο διάστημα και με αποκορύφωμα τη δήλωσή της κατά της παχυσαρκίας που ήταν και η αφορμή για να τεθεί εκτός ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

Προτεραιότητα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, όπως η ίδια εξηγεί, παραμένουν η εθνική κυριαρχία, οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας ώστε να αποκτήσουν επιτέλους το σεβασμό που αξίζουν, η καταπολέμηση του λαθρομεταναστευτικού, η αντιμετώπιση του δημογραφικού, η επιβολή του νόμου και της τάξης, η αυστηροποίηση των νόμων και των ποινών, η οικονομική ελευθερία, η μείωση της φορολογίας αλλά και της γραφειοκρατίας, η αναβάθμιση της παιδείας και η ασφάλεια των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πάνω απ’ όλα η αποκατάσταση της προτεραιότητας που πρέπει να έχει ο Έλληνας φορολογούμενος.

«Προχωράμε δυνατά» καταλήγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα είναι υποψήφια στην Α περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με στόχο πρωτίστως να ενισχύσει το κόμμα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069