Super League: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης απόψε – «Τελικός» στο ΟΑΚΑ

Το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Super League: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης απόψε – «Τελικός» στο ΟΑΚΑ

Μια από τις πιο κρίσιμες αγωνιστικές των πλέι οφ της Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα, καθώς υπάρχουν δύο ντέρμπι και ένας «τελικός» για την Ευρώπη. 

Τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες θα βγουν πολλά συμπεράσματα. Πρώτο (χρονικά) στην Τούμπα, σε ένα κλασικό ντέρμπι της Super League. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τους «κίτρινους» στην Τούμπα (18:30), σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη σεζόν της ομάδας του Χερμάν Μπούργος. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του περνάει μία μεγάλη αγωνιστική «κοιλιά», καθώς έχει να κερδίσει από τον Μάρτιο, έχοντας «χτίσει» ένα σερί εννιά αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να του συμβεί εδώ και 39 ολόκληρα χρόνια!

Ο Άρης από την άλλη προέρχεται από την ήττα με τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή έχει ίσους βαθμούς με την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να κάνουν το δεύτερο διπλό για φέτος μέσα στην Τούμπα, μετά από εκείνο της κανονικής διάρκειας.

Στις 19:30, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα must win παιχνίδι. Οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη θα είναι «μαχαιριά» για την ΑΕΚ με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Για την Ένωση, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς σε περίπτωση νίκης θα έχει πολλές πιθανότητες να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό και να ανέβει ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους «κιτρινόμαυρους» που προέρχονται από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, καθώς ο ΠΑΣ έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν πως είναι μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που δεν αφήνει εύκολα ανοιχτούς χώρους.

Τέλος, στις 21:00, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φορέσει τα… καλά του για να υποδεχτεί το ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο Φάληρο τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμα μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι.

Οι πρωταθλητές που προέρχονται από δύο συνεχόμενα διπλά στη Θεσσαλονίκη θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό που κατάφερε να φύγει με έναν «χρυσό» βαθμό από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το παιχνίδι είναι «τεράστιο», καθώς «καίγεται» για βαθμούς ώστε να συνεχίσει τροχιά Ευρώπης, με τους «πράσινους» πάντως να έχουν ένα καλό «μαξιλαράκι» 2 βαθμών από ΑΕΚ και Άρη.

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069