Survivor: Αδιανόητος καβγάς με Τάκη και Μάριο – «Ξεφτιλισμένε, μη με ακουμπάς ρε νούμερο»

Παραβάν

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα ζουν στην ίδια παραλία αλλά όπως φαίνεται οι Διάσημοι αποφάσισαν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις από τους αντιπάλους.

Οι Μαχητές εκεί που καθόντουσαν όλοι μαζί γύρω από την καλύβα, παρατήρησαν πως οι Διάσημοι άρχισαν να τοποθετούν ένα διαχωριστικό παραβάν ανάμεσά τους.

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες παρεξηγήθηκαν και απορούσαν αν έχουν κάνει κάτι που τους πείραξε χαρακτηρίζοντας το περιστατικό απαράδεκτο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε ότι δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό και απλά οι Κόκκινοι επιθυμούν να έχουν έναν πιο ιδιωτικό χώρο και να μπορούν να μιλάνε και να είναι πιο άνετοι.

Μεγάλος καυγάς κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα επάθλου, η άρνηση του Νίκου Μπάρτζη να αγωνιστεί σε συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης στάθηκε αρκετή για να ξεσπάσει ένας πρωτοφανής και αδιανόητος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και, απευθυνόμενος στον Τάκη Καραγκούνια, του ζήτησε να μην ανακατεύεται στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας μία προκλητική παροιμία. Τότε, ο 49χρονος μισθοφόρος του Survivor εξερράγη και ακολούθησε μία εκτός ορίων διαμάχη ανάμεσά τους με πολύ σκληρές εκφράσεις.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069