Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ολοκληρώθηκε το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας του Survivor All Star. Οι Διάσημοι βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για την ψηφοφορία αποχώρησης της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου.

Η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει μια ακόμη νίκη επάθλου και ασυλίας. Οι Μαχητές ήταν αποφασισμένοι να μην πεινάσουν και πάλι, αλλά και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για να αποχωρήσει, αφού έχασαν δύο μέλη της ομάδας τους την περασμένη εβδομάδα.

Στην καταμέτρηση των ψήφων υπήρχαν πολλά από τα ονόματα των παικτών. Πράγμα που έδειξε πως η ομάδα δεν έχει μια κατασταλαγμένη άποψη για την απόδοση όλων των μελών της. Τελικά όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν και πάλι υποψήφιος για να αποχωρήσει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Παπαδόπουλος εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο πως ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα. Ο παίκτης των Διασήμων αναρωτήθηκε ξεκάθαρα μήπως θα έπρεπε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αφού με αυτή την τακτική δεν βλέπει να αντέχει για επτά μήνες. Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε πως υπήρχαν παίκτες στην ομάδα με χειρότερη επίδοση. Ο Στάθης Σχίζας όπως είπε δεν περίμενε να δει τον Κώστα Παπαδόπουλο υποψήφιο. Θεωρεί πως τα κριτήρια που ψηφίστηκε δεν ήταν αγωνιστικά. Το ίδιο είπε και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star σχολίασε μάλιστα πως δεν επέλεξε και κανέναν στα ματσαρίσματα του αγώνα. Πράγμα που όπως είπε δείχνει πως ήταν έτοιμος για όλα στα run.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069