Survivor All Star: Αναχώρησαν Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελευθερία Ελευθερίου – Τι είπε για τον Μάριο

Το πρωί της Τρίτης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Η επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια θα είναι οι δύο νέες προσθήκες στο «Survivor All Star» και σίγουρα θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν εκεί με τη δημοσιογράφο να ρωτά τα κορίτσια διάφορα πράγματα. Η Ευρυδίκη δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι έχουν κινητά. Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας».

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης. Η εκρηκτική Κύπρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει ο τελευταίος στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Μιλώντας μάλιστα on camera, τόνισε: «Είμαι πολύ καλά… Πάμε να το ζήσουμε και να περάσουμε καλά… Θέλω να απολαύσω τις στιγμές μου στον Άγιο Δομίνικο». Σε ερώτηση για τον Μάριο, αρκέστηκε να τονίσει: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας να ασχοληθούμε».

Τα λόγια της έδειξαν ένα μικρό εκνευρισμό για όσα έχουν συμβεί, συνεπώς η άφιξή της στο «Survivor All Star» θα φέρει αναστάτωση στη ζωή του Κύπριου παίκτη.

Όσον αφορά στο σε ποια ομάδα θα προστεθούν; Όπως όλα δείχνουν, Ελευθερία και Ευρυδίκη θα προστεθούν στους Διάσημους. Μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, τα κορίτσια που έχουν απομείνει είναι μόνο τρία και αυτό έχει ενεργοποιήσει τον «κανόνα» σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορούν να ψηφιστούν. Οπότε, αριθμητικά και μόνο κρίνοντας, η ομάδα των Κόκκινων θα υποδεχτεί δύο πολυσυζητημένες παίκτριες που θα κληθούν να ενσωματωθούν άμεσα όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις παρέες της παραλίας!

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069