Survivor All Star: Η νέα σύνθεση των ομάδων και οι πρώτες κόντρες

Το «Survivor All Star» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές. Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τη νέα σύνθεση των ομάδων, πολύ πιο νωρίς από το αναμενόμενο και από αυτό που συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές. Ο λόγος είναι οι κόντρες που έχουν αναπτυχθεί στον Άγιο Δομίνικο και οι μεγάλες εντάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», ο Γιώργος Λιανός θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού και όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Στη νέα σύνθεση, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώνονται και η ψυχολογία τους αλλάζει πολύ. Το ζευγάρι θα βρίσκεται επιτέλους στην ίδια καλύβα και αυτό θα τους δυναμώσει ακόμη και αγωνιστικά.

Το πρόσωπο των ημερών, ο Τάκης Καραγκούνιας, πηγαίνει στους Κόκκινους αλλά η υποδοχή δεν θα είναι η αναμενόμενη. Ο Γιώργος Κόρομι, που παραμένει στους Διάσημους, δεν θα του δώσει ούτε το χέρι καθώς δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί του.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι ότι ο Σπύρος Μαρτίκας χωρίζεται από την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία «μαγείρευαν» τις ψηφοφορίες. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Ηλία Μπόγδανο και Ηλία Γκότση, που επίσης δεν θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Οι νέοι Κόκκινοι

  1. Σάκης Κατσούλης
  2. Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  3. Ηλίας Μπόγδανος
  4. Τάκης Καραγκούνιας
  5. Αφροδίτη Σκαφίδα
  6. Στέλιος Χανταμπάκης
  7. Γιώργος Κόρομι
  8. Σταυρούλα Χρυσαειδή
  9. Εύη Σαλταφερίδου
  10. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
  11. Κωνσταντίνος Βασάλος

Οι νέοι Μπλε

  1. Ηλίας Γκότσης
  2. Σπύρος Μαρτίκας
  3. Μάριος Πρίαμος
  4. Νίκος Μπάρτζης
  5. Μελίνα Μεταξά
  6. Γιωρίκας Πιλίδης
  7. Ελένη Χαμπέρη
  8. Νικόλας Αγόρου
  9. Ελευθερία Ελευθερίου
  10. Στέλλα Ανδρεάδου
  11. Γιώργος Ασημακόπουλος
  12. Ρία Κολοβού

Συνεχίζονται οι καβγάδες

Εκτός από τον καβγά του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση, δύο γυναίκες φαίνεται ότι βρίσκονται στα «κόκκινα»! Η Ελένη Χαμπέρη και η Αφροδίτη Σκαφίδα έχουν δείξει ήδη ότι δεν συμφωνούν η μία με την τακτική της άλλης και αυτό θα συνεχιστεί και στο επεισόδιο της Κυριακής.

«Γυρίζουμε από το αγώνισμα ασυλίας, έχουμε χάσει και λέει ο Σπύρος: “Ελένη, Νικόλ, ελάτε λίγο θέλω να σας πω”. Ξέρει ότι στο τελευταίο συμβούλιο τον είχαμε ψηφίσει εμείς οι δυο και η Σταυρούλα. Το ξέρει αυτό. Και μας λέει: “κορίτσια, χαίρομαι που χάσαμε σήμερα γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε να σώσουμε τη Νικόλ. Δε πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μη βγάλουμε την Ελευθερία, οπότε κοιτάξτε καλά να ψηφίσετε Ελευθερία”», είπε η Ελένη Χαμπέρη στο προηγούμενο και συνέχισε: «Η Αφροδίτη δίπλα του, κράταγε ατζέντα, Εγώ είμαι “καλά” και έφυγα. Από το ύφος μου, η Αφροδίτη θεώρησε ότι με έχει πείσει και θεωρούσε ότι Ελένη και Νικόλ, θα ψηφίσουμε Ελευθερία», δήλωσε στην κάμερα ενώ στο συμβούλιο τόνισε ότι η Αφροδίτη και ο Σπύρος «μαγειρεύουν» τις ψηφοφορίες. Στο επεισόδιο της Κυριακής, η κόντρα συνεχίζεται και η Ελένη βγαίνει εκτός εαυτού.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069