Survivor All Star – Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ»

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star αφού ήταν ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους που ψηφίστηκαν από τα πρώτα για φέτος συμβούλια του νησιού.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπ΄ή του ΣΚΑΪ, ενώ βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. Μίλησε για την αποχώρησή του, για το κλίμα στην ομάδα του αλλά και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κονδυλάτος χάρηκε που δεν έφυγε ο Κώστας Παπαδόπουλος, γιατί γνώριζε ότι ήθελε πολύ να μείνει στο παιχνίδι. «Είδα τον Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε και χάρηκα κι εγώ γιατί το ήθελε πάρα πολύ».

«Ποτέ δε συστήθηκα ως αθληταράς με τις φοβερές επιδόσεις. Όταν είπα το ναι, δεν είχα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι. Στη δική μου φουρνιά ήταν πολλοί παίκτες κοντά μου αγωνιστικά. Όταν ανακάλυψε ότι θα είναι όλοι οι νικητές και αυτοί που είχαν φτάσει 2οι-3οι ήταν πολύ αργά για να κάνω πίσω γιατί θέλω να έχω και μια καλή σχέση με την παραγωγή εφόσον μου έχουν φερθεί καλά», είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή του να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του ο ίδιος είπε ότι: «Οι συμπαίκτες μου δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί ήμασταν πάρα πολύ λίγο καιρό…»

Ωστόσο όσον αφορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο δήλωσε ότι πληγώθηκε πολύ από εκείνον γιατί είχαν καλές σχέσεις. «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Εγώ τον αγαπώ. Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι… Δε θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο», τόνισε.

«Αν αγαπώ τους ανθρώπους και προσπαθώ γι’ αυτούς το κάνω μέσα από την ψυχή μου χωρίς να περιμένω ανταπόδοση αλλά όταν προδίδομαι, δε μπορώ να προδίδομαι χαριτωμένα. Δε του κρατάω κακία. Του το είπα αυτό ευθέως αλλά δε ξέρω τι θα δείτε. Δεν έχω ζητήσει ποτέ τα ρέστα από κανέναν, απλά κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο κάποια στιγμή. Αυτή η ψήφος ήταν μια είδους προδοσίας στη φιλία μας…», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069