Survivor All Star: Σε ποιες ομάδες θα μπουν οι νέοι παίκτες 

Το «Survivor All Star» συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ενώ το επόμενο διάστημα θα δούμε νέες προσθήκες.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη, θα καταφτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Στο «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ, την Πέμπτη, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πώς θα χωριστούν οι παίκτες στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στην κόκκινη ομάδα των Διασήμων θα μπουν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά. Στην μπλε ομάδα των Μαχητών μπαίνουν οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Η άφιξη της Ελευθερίας στους Διάσημους θα προκαλέσει αναστάτωση. Η εκρηκτική Κύπρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει ο τελευταίος στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Μιλώντας μάλιστα on camera πριν την αναχώρησή της, τόνισε: «Είμαι πολύ καλά… Πάμε να το ζήσουμε και να περάσουμε καλά… Θέλω να απολαύσω τις στιγμές μου στον Άγιο Δομίνικο». Σε ερώτηση για τον Μάριο, αρκέστηκε να πει: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας να ασχοληθούμε». Τα λόγια της έδειξαν ένα μικρό εκνευρισμό για όσα έχουν συμβεί, συνεπώς η άφιξή της στο «Survivor All Star» δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Το ίδιο ενδιαφέρον θα έχει και η άφιξη της Χριστίνας Κεφαλά. Η παίκτρια είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Σάκη Κατσούλη, την εποχή που είχε χωρίσει με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κι έτσι τώρα που θα είναι στο ίδιο team ίσως υπάρξουν ζήλιες και αντιδράσεις.

Για τους φανατικούς του «Survivor All Star», η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η ξανθιά επιχειρηματίας διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο. Στον προηγούμενο κύκλο, μάλιστα, ήταν και η ψυχή της παρέας.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069