Survivor All Star Spoiler (13/2): Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεύτερος αγώνας ασυλίας και οι Μπλε είναι με την πλάτη στον τοίχο ειδικά μετά τον χθεσινό αγώνα και τον τρόπο που ήρθε η ήττα! Απόψε καλούνται να επανέλθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς αν χάσουν, η ψηφοφορία θα είναι δύσκολη! Ήδη ο Chris Σταμούλης έχει εναντιωθεί στην υπόλοιπη ομάδα ενώ η κόντρα με τους Κόκκινους δε σταματά.

Ο αγώνας ύστερα από αρκετές ανατροπές και ένταση τελειώνει και η χαμένη ομάδα βρίσκεται σε πανικό καθώς κανείς δεν περιμένει αυτό που θα συμβεί στο συμβούλιο. Το παρελθόν των παικτών του Survivor έρχεται στο προσκήνιο και οι παίκτες των δυο ομάδων βγάζουν μαχαίρια.

Η ψηφοφορία βγάζει αποτέλεσμα που προκαλεί εκνευρισμό και μια δύσκολη νύχτα περιμένει την ομάδα που έχασε.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Θα ισοφαρίσουν οι Μαχητές τις νίκες στις ασυλίες και θα πάρουν μια «ανάσα» από τις συνεχόμενες ψηφοφορίες; Η απάντηση είναι όχι καθώς οι Διάσημοι θα πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/02. Επομένως (τουλάχιστον) τρεις από τους τέσσερις στον τάκο θα προέρχονται από την Μπλε ομάδα. Αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές.

Survivor All Star Spoiler: Οι δύο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε τους Μαχητές να χάνουν ξανά στο στίβο μάχης και να βγάζουν τους δύο υποψηφίους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η ομάδα των Μπλε αποφασίζει να στείλει «στον τάκο» τη Μελίνα Μεταξά, η οποία θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Κρις Σταμούλη.

Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών θα ψηφιστεί για ακόμα μια φορά… ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Τα κομμένα πλάνα από Ασημίνα και Δαλάκα – Πώς θα κινηθούν οι δύο παίκτριες

Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star» συζητιέται ιδιαίτερα ακόμη και τώρα. Οι δύο αθλήτριες, που κατηγορούνται ότι «πιάστηκαν» με κινητό στο δάσος, έχουν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και τα στόματα έχουν αρχίζει να ανοίγουν.

Αν και ακόμη δεν έχουν παραχωρήσει συνέντευξη, μέσα από αναρτήσεις στα social media, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά απογοητευμένες και θυμωμένες με τα όσα έχουν γίνει αλλά κυρίως με τα όσα έχει δει το κοινό στα μονταρισμένα επεισόδια.

Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μεγάλες αποκαλύψεις. Ο δημοσιογράφος, που είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Χρήστο Δάντη, ανέφερε ότι η Ασημίνα είναι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που θα επισκεφθεί ψυχολόγο. Η νεαρή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του αγαπημένου της, όπως και η Δαλάκα στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου, ενώ και οι τέσσερις μαζί προσπαθούν να τηρήσουν κοινή γραμμή και να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Ασημίνα και Κατερίνα έχουν εξαιρετικές σχέσεις και στηρίζουν πολύ η μία την άλλη. Όπως φαίνεται, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα -κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που ο Μπάρτζης κατηγόρησε την Ασημίνα- όχι μόνο δεν έφυγε όπως φάνηκε στα πλάνα, αλλά υπερασπίστηκε την συμπαίκτριά της πάρα πολύ. Δεν είναι τυχαία και η ανάρτηση της Ασημίνας στην οποία γράφει: «Εγώ ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω και από εμένα… Το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ».

Αυτό που είδαμε εμείς, λοιπόν, στο πολύκροτο επεισόδιο, είναι αποτέλεσμα μοντάζ. Όπως ακούστηκε στη «Super Κατερίνα», η παραγωγή έδωσε εντολή να φύγουν όλοι από το συμβούλιο κι έτσι η Κατερίνα, όπως και οι άλλοι παίκτες, άρχισαν να αποχωρούν. Η Ασημίνα έμεινε τελευταία φωνάζοντας, γι’ αυτό στα πλάνα φαίνεται να είναι μόνη της.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069