Survivor All Star Spoiler: Μπαίνει ο Κόρο – Τι θα γίνει με Ελευθερίου και Κεφαλά

Το Survivor All Star ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προβολής του με μεγάλη επιτυχία. Από την Κυριακή ετοιμάζεται να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές, με σκληρούς αγώνες και πολλές ανατροπές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για την ασυλία αλλά και ένα έπαθλο φαγητού. Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ, κάτω από την «καμπάνα» θα κρύβονται λουκουμάδες με μέλι.

Οι παίκτες στο άκουσμα του φαγητού ενθουσιάζονται, καθώς η πείνα τούς έχει «ρίξει» πολύ τη ψυχολογία. Οι Μαχητές δεν έχουν φάει καθόλου και πρέπει να κερδίσουν, την ίδια στιγμή που οι Διάσημοι θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες.

Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε και τις νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η παραγωγή κρίνει απαραίτητο το να δούμε άμεσα νέους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, προβάδισμα έχουν τρία άτομα. Ένας από αυτούς ο Γιώργος Κόρομι. Τον γνωρίσαμε στον κύκλο του 2021 και ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο.

Η πρόταση έχει ήδη γίνει και, όπως όλα δείχνουν, θα καταφτάσει σύντομα στην παραλία του «Survivor All Star». Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του αναφέροντας ότι σύντομα θα δούμε έναν πολύ δυνατό παίκτη, που είχε κοντά μαλλιά αλλά πλέον είναι μακριά, με εξαιρετικές ικανότητες στο ψάρεμα.

Στην αναμονή είναι και η Χριστίνα Κεφαλά. Το όνομά της είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή, ενώ στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι θα έρθει με φόρα στο νησί με σκοπό να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού. Η νεαρή επιβεβαίωσε τα παραπάνω, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου είπε ότι έχει υπογράψει το προσύμφωνο και περιμένει να την ειδοποιήσουν. Το μοντέλο, που συστήθηκε μέσα από το «My style rocks», εισέβαλε για πρώτη φορά το 2021 στο παιχνίδι.

«Πάνω από το τηλέφωνο είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Εγώ γενικά πάντα κάνω γυμναστική, είναι μέρος της ζωής μου, δεν σταματάω ποτέ απλά είμαι ακούραστη. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή, έγινε μία επικοινωνία, θα δείξει. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω, δεν θα το πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό γιατί φεύγοντας από το παιχνίδι είπα “ωραία το έζησα τέλος όμως”. Αυτό το μικρόβιο υπάρχει».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069