Survivor All Star Spoiler: Ο Νίκος Μπάρτζης ετοιμάζει «σχέδιο εξόντωσης» του Σπύρου Μαρτίκα

Οι Μπλε έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλουν τον Σπύρο Μαρτίκα στην ομάδα τους, ο οποίος για 23η φορά βγαίνει υποψήφιος για αποχώρηση, με τον Λιανό να του υπόσχεται φανέλα Τζόρνταν 23 αν καταφέρει να επιβιώσει στο παιχνίδι και αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα spoiler της πρωινής εκπομπής «Πρωινό μας», ο Νίκος Μπάρτζης θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να φύγει ο Μαρτίκας από το παιχνίδι. Μάλιστα η πρόταση που θα κάνει θα προκαλέσει την οργή του πρώτου υποψηφίου.

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν θα ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που οι Μπλε χάσουν και τη δεύτερη ασυλία, έτσι ώστε να βγει απέναντι από τον Σπύρο και αν ο κόσμος το θέλει, θα τον βγάλει εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρόταση του Μπάρτζη θα κάνει έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που θα τον κατηγορήσουν για έπαρση.

«Με πόση ευκολία μπορεί να σπείρει κάποιος τη διχόνοια. Ειδήμονας σε αυτό, ο Νίκος Μπάρτζης. Απαξίωση και υποτίμηση των πάντων γύρω του και μετά θυματοποίησή του» θα πει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Έτσι λοιπόν στο Συμβούλιο του Νησιού θα επικρατήσει ο κακός χαμός… για ακόμα μια φορά.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069