Survivor All Star Spoiler: Οι 4 υποψήφιοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση βόμβα

Σε σοκ βρίσκεται παραγωγή και παίκτες στο Survivor All Star μετά την οικειοθελή αποχώρηση «βόμβα» του Στέλιου Χανταμπάκη.

Ο παίκτης για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι ζητάει πριν τη σημερινή ψηφοφορία να αποχωρήσει, με την πρότασή του να γίνεται δεκτή και να αποτελεί ήδη παρελθόν από το Survivor.

Η ψηφοφορία για τη χαμένη ομάδα θα γίνει κανονικά παρά το σοκ που θα υπάρχει. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είχε ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του τη Δευτέρα 1/5 φεύγει από μόνος του, οπότε αυτομάτως οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι τέσσερις και όχι πέντε.

Στο Συμβούλιο της Τρίτης 2/5 έχασαν οι Μαχητές και έτσι στο Συμβούλιο ψηφίστηκαν με ισοψηφία ο Νικόλας Αγόρου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος για 10η φορά βρίσκεται σε αυτή τη δυσάρεστη θέση ελπίζοντας ότι θα τον κρατήσει το κοινό του.

Σήμερα λοιπόν οι χαμένοι είναι οι Διάσημοι για ακόμα μια φορά, παρά τη χθεσινή τους νίκη. Οι Μαχητές κάνουν το 2-1 και πάνε λίγο πιο ήσυχοι σήμερα στο Συμβούλιο.

Οι Κόκκινοι έχοντας υποστεί το σοκ της οικειοθελής αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη έρχονται στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ακόμα δύο συμπαίκτες τους.

Από την κάλπη βγαίνουν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι.

Έτσι λοιπόν οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι με τον Νικόλα Αγόρου να είναι το φαβορί για αποχώρηση.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069