Survivor All Star: Τα 300 ευρώ και η λίστα με τα φαγητά που «έκαψαν» Πιλίδη – Γκότση – Έτσι πιάστηκαν

Τον τρόπο που η παραγωγή ανακάλυψε τους δύο παίκτες αποκάλυψε η εκπομπή του Mega “Το Πρωινό μας”.

Όπως αναφέρθηκε όλα ξεκίνησαν τότε που ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε κάνει την δημοπρασία με τα φαγητά. Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο μόνος που δεν «χτύπησε» κανένα πιάτο κάτι που παραξένεψε τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος τον κατηγόρησε για χρήση κινητού αλλά και για τροφή, δηλαδή είπε ότι είναι χορτασμένος.

Η παραγωγή, τότε ρώτησε τον Τάκη ξεκάθαρα αν επιμένει σε αυτά που λέει κι αν θέλει να κατηγορήσει τον Γκότση για κάτι συγκεκριμένο κι εκείνος ενώ αρνήθηκε την χρήση του κινητού επέμεινε στο φαγητό! Μετά από έρευνα, λοιπόν, της παραγωγής εντοπίστηκε ένας local στου οποίου το κινητό φαινόταν πως έγινε κατάθεση 300 ευρώ από τον Γιωρίκα Πιλίδη. Συγκεκριμένα άνθρωπος του Γιωρίκα που βρισκόταν πίσω στην Ελλάδα έστειλε στον local τα λεφτά. Να γιατί, λοιπόν, ο Πιλίδης κατηγορήθηκε για χρήση κινητού.

Οι δυο παίκτες ρωτήθηκαν από την παραγωγή μπροστά σε όλους για το αν έχουν παραβεί κάποιον κανονισμό κι ενώ ο Πιλίδης το παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη, ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα και σε εκείνη την δεδομένη στιγμή μπούκαρε στο συμβούλιο ένας άλλος local που είχε εντοπιστεί, με μια λίστα γραμμένη στα αγγλικά, που αποδείχθηκε στην συνέχεια πως ήταν λίστα που ανέγραφε τα τρόφιμα – κι όχι μόνο – που ήθελε ο Γκότσης να του φέρουν.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069