Survivor All Star: Τα πλάνα και οι διάλογοι που δεν είδαμε ποτέ

Καζάνι που βράζει είναι το «Survivor All Star». Η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου, το βράδυ της Κυριακής, προκάλεσε μεγάλες ανατροπές στον Άγιο Δομίνικο καθώς συναντήθηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο τους είχαν σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι ενώ γνωρίζονται από το 2017. Τα πλάνα του Κύπριου και της Καρολίνας Καλύβα «έκαψαν» το love story που είχε ο πρώτος με την τραγουδίστρια, οπότε η συνάντησή τους μετά από καιρό είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Αν και είδαμε, το βράδυ της Κυριακής, αρκετά πλάνα και τον πολυσυζητημένο τους καβγά, υπάρχουν διάλογοι που η παραγωγή «έκοψε». Αρχικά, ο Μάριος «πλεύρισε» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να μάθει τι λένε έξω. Τον εν λόγω διάλογο δεν τον είδαμε, όμως προβλήθηκε μέσα από το «Πρωινό Μας». Ο Μάριος θέλησε να ξέρει ποιο θέμα συζητάνε περισσότερο οι τηλεθεατές, νομίζοντας ότι η αποβολή Κατερίνας Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου θα ήταν φλέγων ζήτημα. Η απάντηση, όμως, της νέας παίκτριας δεν του άρεσε αφού η ξανθιά επιχειρηματίας του ξεκαθάρισε ότι όλοι ασχολούνται με το ειδύλλιό του με την Καρολίνα. «Εντάξει, δεν είδατε και τίποτα. Δεν έγινε κάτι, δεν ήταν τίποτα», είπε. «Τι δεν ήταν ρε; Ήσουν μόλις μία εβδομάδα μέσα και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου; Είναι δυνατόν;», είπε η Ευρυδίκη.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ακούσαμε και τον κομμένο διάλογο Ελευθερίας-Μάριου. «Αγόρι μου, έχεις καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δε με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασα ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;», είπε η Ελευθερία στον Μάριο. «Δεν ήταν τίποτα, δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή», ήταν η απάντησή του αδειάζοντας την Καρολίνα αλλά και την παραγωγή του «Survivor All Star».

Η Ελευθερία Ελευθερίου, βέβαια, δεν «μάσησε» τα λόγια της υποστηρίζοντας: «Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω; Δε ντρέπεσαι;».

Όπως φαίνεται η υπόθεση έχει πολύ ζουμί και στο μέλλον θα απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069