Survivor All Star: Τα σενάρια για αλλαγή των ομάδων – Τι θα γίνει με Γκότση και Καραγκούνια

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star ήταν γεμάτη εκπλήξεις. Ωστόσο, οι ανατροπές θα συνεχιστούν, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγή στις ομάδες, ειδικά μετά το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Γκότση και Τάκη Καραγκούνια.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι μεταξύ των δύο παικτών που πιάστηκαν στα χέρια και αποβλήθηκαν από το αγώνισμα. Πηγές αναφέρουν ότι ο Γκότσης έδειρε τον Τάκη, ο οποίος είναι επίσης ένας αρκετά εκρηκτικός χαρακτήρας και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τα λεγόμενά του.

Επομένως, αναμένεται στην επόμενη ψηφοφορία οι Μπλε να βγάλουν ξανά στον τάκο τον Καραγκούνια.

Σε ό,τι αφορά στην ένωση των ομάδων, ο Γιώργος Λιανός είχε πει ότι δεν πρόκειται να γίνει πριν το Πάσχα. Ωστόσο, πολλά είναι τα σενάρια και στο επίκεντρο είναι δύο ζευγάρια. Το ένα είναι η Μαριαλένα με τον Σάκη, καθώς πολλοί αγχώνονται για το αν τελικά θα ενωθεί το ζευγάρι. Το άλλο ζευγάρι είναι ο Ηλίας και ο Τάκης, καθώς μετά το περιστατικό με το ξύλο η παραγωγή βλέπει ότι καλύτερο είναι να χωριστούν.

Πηγές αναφέρουν ότι ίσως την επόμενη ή την μεθεπόμενη Κυριακή γίνει η αλλαγή στις ομάδες οι οποίες με τα νέα δεδομένα θα διαμορφωθούν ως εξής:

  • Κόκκινη ομάδα: Σάκης, Μπόγδανος, Αγόρου, Μπάρτζης, Τάκης, Πάνος, Ασημακόπουλος, Στέλλα, Σκαφίδα, Μελίνα, Χαμπέρη
  • Μπλε ομάδα: Μάριος, Πηλίδης, Γκότσης, Χανταμπάκης, Μαρτίκας, Κόρο, Βασάλος, Σταυρούλα, Μαριαλένα, Εύη, Ρία, Ελευθερίου

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069