Survivor All Star: Το φλερτ του Μάριου Πρίαμου με συμπαίκτριά του

Τα spoiler είναι πολλά για το Survivor All Star με την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου να σκάει σαν «βόμβα» αλλά και το απρόσμενο φλερτ με συμπαίκτριά του.

To Survivor All Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα spoiler είναι πολλά για το Survivor με την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου να σκάει σαν «βόμβα» λίγες μόλις μέρες από την πρεμιέρα του ριάλιτι. Την ίδια στιγμή, όμως, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, υπάρχουν και τα φλερτ, αφού φαίνεται πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει αρκετά κοντά με συμπαίκτριά του.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζήτηθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά και φέτος, συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Πρίαμος είναι το μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα», αναφέρει η εκπομπή του ΣΚΑΪ για να προστεθεί: «Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω όχι στην ομάδα. Το αφήνω με ένα ερωτηματικό».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η τρυφερή κίνηση από τον Μάριο Πρίαμο έγινε στο σημείο όπου συναντιούνται όλοι μαζί οι παίκτες των δύο ομάδων, πριν και μετά τους αγώνες του Survivor All Star.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069