Survivor All Star – Τριαντάφυλλος: Με τον Κορόμι έχουμε κλέψει και με πούλησε

Στο Survivor All Star αναφέρθηκε σε νέες του δηλώσεις ο Τριαντάφυλλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Τριαντάφυλλος εξήγησε αρχικά τι σήμαινε η ανάρτηση που έκανε στο Instagram και στην οποία ανέφερε πως το έπαθλο θα πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Κόλπα δεν κάνει κι η παραγωγή; Έκανα ένα στόρι κι είπα ότι μπορεί να το πάρει ο Μπόγδανος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος. Στο ερώτημα αν ο ίδιος βλέπει το ριάλιτι ή τον Σασμό, ο Τριαντάφυλλος απάντησε:

«Βλέπω Survivor, αλλά για να είμαι ειλικρινής, βλέπω και Σασμό γιατί έκανα ζάπινγκ και μου άρεσε πάρα πολύ. Είπα να δω τι βλέπει ο κόσμος και πάει τόσο καλά και ρε φίλε, με καθήλωσε το σίριαλ. Δεν μπορεί ένα σίριαλ να κερδίζει το All Star, δεν γίνεται, συγχαρητήρια σε αυτόν που έγραψε τον Σασμό».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τους παίκτες του Survivor All Star. «Με τον Κόρομι, έχουμε φάει μαζί, έχουμε κλέψει μαζί και με πούλησε», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Τέλος, για το τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα εμφανιστεί είπε: «Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στο Survivor. Θα ξέρετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη αν θα είμαι στο J2US. Θα ήθελα το ζευγάρι μου να είναι ο Αλέξης Παππάς».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069