Survivor αποχώρηση: Αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο – Ποιος θα επιστρέψει Ελλάδα;

Survivor αποχώρηση: Με εντάσεις και καυγάδες κύλησε το  επεισόδιο της Τρίτης (24/5).

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση  για αυτή την εβδομάδα στο Survivor με τον πρώτο να στρέφεται κατά του δεύτεροι λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στο Συμβούλιο της Δευτέρας (23/5).

«Έχω δοκιμαστεί τρεις φορές και αυτή είναι η τέταρτη φορά. Ο Σπύρος έχει βγει οκτώ φορές στον τάκο και πάντα κάνει κάποιες επικλήσεις είτε για να μείνει είτε για να στηρίξει τα νέα παιδιά. Έχω όλη τη θέληση να μείνω ειδικά τώρα που έχω δυναμώσει, αλλά δεν είδα τον Σπύρο να λέει να μείνω εγώ. Ο Σπύρος μονίμως βρίσκει ένα μαξιλαράκι για να ζητά να παραμείνει. Αναρωτιέμαι αν φύγω κι εγώ, δεν θα βρεις ξανά πρόφαση να μείνεις;», είπε – μεταξύ άλλων – ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Απόψε λοιπόν που βρισκόμαστε οι δυο μας σε αυτή τη θέση, δε θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο, αλλά σε σένα. Κωνσταντίνε, θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι για δύο σημαντικούς, πολύτιμους λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι αυτή η νέα ομάδα που δεν έχουμε προλάβει να δείξουμε αυτό που μπορούμε να δείξουμε και με δύο παιδιά που ατύχησαν να αρρωστήσουν. Ο δεύτερος πολύτιμος λόγος που έχω είναι η Βρισηίδα, που θέλω να σταθώ δίπλα της όσο περισσότερο γίνεται. Τώρα αν βρεθώ αντιμέτωπος με νέα παιδιά, ακόμα και με τη Βρισηίδα, θα κάνω έκκληση στο κοινό να αποχωρήσω εγώ και όλοι οι ψήφοι που θα μου παρείχε ο κόσμος, να πάνε στα παιδιά.. Ευχαριστώ τον κόσμο που για ένατη φορά θα δοκιμαστώ σε αυτή τη θέση», απάντησε με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σύμφωνα με τα spoiler, αυτός που θα επιστρέψει Ελλάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Το Twitter φυσικά δεν έμεινε αμέτοχο σε αυτή την «κόντρα» και βλέπει και αυτό, παραμονή του Μαρτίκα κόντρα στον Εμμανουήλ.

Πηγή: flash.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069