Survivor: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές»

Happy Day: Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha ήταν σήμερα (7/6) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μεταξύ πολλών, ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο Survivor καθώς και την επικοινωνία που είχε με την Μαρία Αντωνά αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.
«Δεν θέλω να ανακυκλώσω το θέμα με την Μαρία Αντωνά. Θέλω να πω ότι η Μαρία είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικό την οποία την σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Όσα είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Τα έχω πει και επαναλαμβάνομαι αλλά δυστυχώς πρέπει να τοποθετηθώ ξανά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και συνέχισε:

«Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το πιστεύω και το θεωρώ, με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό, θα έλεγα πως ναι, είδα κάτι σοβαρό. “Όχι Μαρία μου, δεν είδα τίποτα το σοβαρό”. Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους. Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές γι’ αυτό το πράγμα. Όταν μπαίνεις όμως σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Αναγκαστικά σχολιάζουμε εμείς οι πέντε, ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ήθελα να προσβάλλω καμία οικογένεια και ότι είπα το είπα στα πλαίσια μιας ενότητας μέσα στο Survivor που την έκανα και πάρα πολύ χιουμοριστικά. Κανείς δεν με καθοδήγησε να κάνω τίποτα από την παραγωγή».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069