Survivor βόμβα! Ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή έχει ήδη φύγει για Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)

Ο λόγος χωρισμού από τον Σερραίο εκδότη και το ενδεχόμενο εκείνος να μπει στο Survivor

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» η ηθοποιός και παίκτρια του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή υπήρξε ζευγάρι μέχρι τον Σεπτέμβριο με τον Σερραίο δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Πεταλωτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον John, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό. Εκεί γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, με τον οποίο δημιουργήθηκε μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε την Πέμπτη πως μίλησε με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η σχέση τους έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής πετάει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069