Συγκέντρωση στον Μαραθώνα για τη Σοφία Ζαχαράκη

Στοχεύοντας στη σύναψη διαπροσωπικών σχέσεων και την επίτευξη προσωπικών επαφών στην Ανατολική Αττική, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα του Δημοτικού Συμβούλου Μαραθώνος κ. Αργύρη Λάσκου και της συζύγου του, Σοφίας στελέχους της ΔΗΜΤΟ όπως παραβρεθεί σε συγκέντρωση φίλων στην οικία τους (Τρίτη 17/5).

Η Υφυπουργός προέβη σε μία σύντομη και γενική ομιλία, αναφορικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για τη χώρα, για την τουριστική περίοδο που ξεκινά και τις υψηλές προσδοκίες παρά τον πόλεμο, αλλά και για τη σκληρή καθημερινότητα και τις πιέσεις που δέχονται τα νοικοκυριά από την ακρίβεια σε βασικά αγαθά, κάτι που όπως τόνισε η κα Ζαχαράκη, είναι στην απόλυτη γνώση και προτεραιότητα της Κυβέρνησης, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά.

Η συζήτηση δεν εστιάστηκε στις ανάγκες του Δήμου Μαραθώνος, καθώς σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, με καλεσμένη την Υφυπουργό, όπου θα παρουσιαστεί πρόγραμμα και σχεδιασμός για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Μετά τη σύντομη ομιλία/χαιρετισμό της, η Σοφία Ζαχαράκη συνομίλησε για αρκετές ώρες με τους καλεσμένους και είναι αλήθεια ότι όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για «την απλότητα, την προσήνεια, τον ευχάριστο και ουσιαστικό της λόγο».

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι LOGO-01new-%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-media%CE%B1-2-1024x391.png

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069