Συγκλονιστικό βίντεο: Γνωστή ηθοποιός μαθαίνει να μιλά και να περπατά ξανά μετά τον εμβολιασμό της

Η Αυστραλή Melle Stewart διαγνώστηκε με θρόμβωση θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει την 40χρονη ηθοποιό, Melle Stewart, να μαθαίνει να μιλά και να περπατά ξανά μετά την παρενέργεια που υπέστη από το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού. 

Η 40χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με θρόμβωση θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και χρειάστηκε να αφαιρέσουν μέρος του εγκεφάλου της, ενώ έμεινε για εβδομάδες στην ΜΕΘ – αλλά τώρα βρίσκεται σε αποκατάσταση και η υγεία της βελτιώνεται, σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της, ο οποίος είπε επίσης ότι η Μ.Stewart παραλίγο να πεθάνει μετά τον εμβολιασμό της. 

Σύμφωνα με το GoFundMe, «ήταν και συνεχίζει να είναι υπέρμαχος του εμβολιασμού», ωστόσο η ζωή της ανατράπηκε στις 8 Ιουνίου, δύο εβδομάδες μετά την πρώτη της δόση.

Ξυπνώντας τα μεσάνυχτα δύο εβδομάδες μετά τον πρώτο της εμβολιασμό, η κα Στιούαρτ είχε ένα «περίεργο συναίσθημα» στην δεξιά πλευρά του σώματός της. Όταν προσπάθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα. Έχασε κάθε κίνηση στη δεξιά πλευρά του σώματός της και την ικανότητα να μιλάει και άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις.

Η κα Stewart διαγνώστηκε με θρόμβωση θρομβοπενίας που προκαλείται από το εμβόλιο (VITT), μια σπάνια πάθηση που συνδέεται με το εμβόλιο AstraZeneca, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069