Συμμαχία : Αδιέξοδος ο δρόμος του κ. Ρέρρα…

Ζωnews.gr

 

Με αφορμή την αιφνίδια αλλά και αυτοδιοικητικά ”ύποπτη” αποχώρηση του κ. Αλέξανδρου Ρέρρα από τις τάξεις της ”Συμμαχίας” με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, η παράταξή μας επισημαίνει:

 

Για πρώτη φορά ασκείται αντιπολίτευση στο Δήμο Μαραθώνα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Με παρεμβάσεις, προτάσεις και τεκμηριωμένες θέσεις προς τη Διοίκηση, ενώ θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερη σημασία πως η ”Συμμαχία΄΄ διατηρεί και επίσημο γραφείο, όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για όσα τους απασχολούν.

Η ”Συμμαχία” στα πλαίσιο αξιοποίησης όλων των στελεχών της, τοποθέτησε – κατόπιν επιθυμίας τους – εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, σε σημαντικές επιτροπές όπως οικονομική, ποιότητα ζωής κλπ . 

Ο κ. Ρέρρας δεν συμμετείχε σε καμία επιτροπή αλλά… αυτοπροτάθηκε και κατέλαβε την θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την οποία παραιτήθηκε αιφνιδίως (ξανά κατά την όπως φαίνεται προσφιλή τακτική του) στις 29 Ιανουαρίου 2020.

Όσον αφορά τη χθεσινή ανεξαρτητοποιησή του, η οποία συνοδεύεται από απαράδεκτες, ανυπόστατες και προσβλητικές αιτιάσεις, οφείλουμε να τονίσουμε ότι πλέον είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος στην τοπική κοινωνία.

Δεν δίστασε ο κ. Ρέρρας και αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση, γιατί πέραν από δημοτικός σύμβουλος είναι και επιστήμων, να αφήσει συκοφαντικά υπονοούμενα για δόλο, τα οποία αγγίζουν το λεπτό όριο του ποινικά κολάσιμου.

Αναφερόμαστε στο απόσπασμα της επιστολής ”κύριοι της ”Συμμαχίας” με τις επιλογές σας σαφώς έχετε ευθύνη αν στο Μαραθώνα μείνουν δυό τρεις φούρνοι. Πολύ φοβάμαι ότι στο εγγύς μέλλον θα συμβάλετε τα μέγιστα, στον εξανεμισμό του Μαραθωνίτικου εκατομμυρίου για μικροπολιτική σκοπιμότητα και μακάρι ο Θεός να με βγάλει ψεύτη…”.

Είναι βέβαιο κ. Ρέρρα, δεν είναι ανάγκη να εύχεστε, ότι και ο Θεός και η ”Συμμαχία” και η κοινωνία θα σας βγάλουν ψεύτη.

Ο κ. Ρέρρας πρέπει να συνειδητοποιήσει, γιατί προφανώς δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα,  ότι είναι δημοτικός σύμβουλος επιφορτισμένος με το ιερό καθήκον να εργάζεται για όλους τους δημότες του

Τέλος, σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η μάταιη προσπάθεια του κ. Ρέρρα να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από το όνομά του, αλλά και να σπιλώσει τη ”Συμμαχία”, ακριβώς την εποχή που η παράταξη βρίσκεται σε ανοδική πορεία και εισπράττοντας την αποδοχή και τα θετικά σχόλια της πλειονότητας των πολιτών του ιστορικού δήμου Μαραθώνα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα την ”εξαργυρώσει” στο μέλλον.

 

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ρέρρας ακολουθεί έναν αδιέξοδο δρόμο, ο οποίος του πρόσφερε μόνο τα 15 λεπτά δημοσιότητας που ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως, όπως είχε πει ο Άντι Γουόρχολ από το μακρινό 1961.

Τίποτε άλλο…

 

 

ΖΩnews
E_BXm_tWEAEpvjj
10
previous arrow
next arrow

 

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069