Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής της Πυροσβεστικής

Με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής της Πυροσβεστικής Παναγιώτη Νιάφα

Συνάντηση εργασίας με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγο Π. Νιάφα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός σήμερα στο γραφείο του για μία απολογιστική συζήτηση εν όψει της προσεχούς λήξης της αντιπυρικής περιόδου στις 31 Οκτωβρίου.

Συζητήθηκε η διαχείριση των πυρκαγιών του φετινού καλοκαιριού, οι υπάρχουσες ανάγκες, καθώς και η ιεράρχηση και δρομολόγηση των μέτρων, έργων και δράσεων κατά το μέρος που αφορά την κάθε πλευρά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, για την αποφυγή κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών και για την κατά το μέγιστο καλύτερη αντιμετώπισή τους. Επίσης, έθεσαν τις κατευθυντήριες γραμμές και το πλαίσιο ενεργειών για την καλύτερη θωράκιση και ετοιμότητα από τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα. Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε επισημαίνοντας: «Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα και ο Περιφερειάρχης μας Γ. Πατούλης, ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας είναι πάντα έτοιμος να συνδράμει επικουρικά στις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου και όποτε ζητηθεί».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069