Συνελήφθη η νικήτρια του GNTM 4 – Παρέσυρε και σκότωσε 63χρονο

Η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα τον θάνατο 63χρονου μοτοσικλετιστή.

Σε θανατηφόρο τροχαίο εμπλέκεται η πρώην παίκτρια του GNTM και νικήτρια, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της με μηχανή με αποτέλεσμα ο 63χρονος οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το περιστατικό συνέβη στην Αριστοτέλους και Πιπίνου στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου συνελήφθη από την αστυνομία στον τόπο του δυστυχήματος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η νικήτρια του GNTM 4 ισχυρίζεται ότι πέρασε κανονικά τη διασταύρωση με πράσινο.

Σε λίγο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του STAR, GNTM, την τέταρτη σεζόν όπου και αναδείχθηκε νικήτρια.

Το μοντέλο είχε φτάσει στον τελικό και προσπαθούσε να κερδίσει τη «μάχη» για την πρωτιά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη και την Όλγα Ντάλα. Τελικά αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια συγκεντρώνοντας 169 βαθμούς.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού η παίκτρια είχε δηλώσει «Το όνειρό μου από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!».

Η Κυβέλη είναι μόλις 20 ετών. Προσδιορίζει τον εαυτό της ως οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Τελείωσε το σχολείο στην Κέρκυρα και αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στο νησί και να μετακομίσει στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Η Ναόμι Κάμπελ είναι το πρότυπό της και τη θαυμάζει για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό της χαρακτήρα.

Η πρώτη δουλειά της Κυβέλη ήταν στα 16 της όταν για πρώτη φορά πόζαρε για μια φωτογράφηση σε κατάστημα ρούχων… και κάπως έτσι την κέρδισε ο χώρος της μόδας.

Μετά τον τελικό του GNTM 4 η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της, Ντίνο Κρίτση, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν είναι ακόμα μαζί.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069