Συντετριμμένη η σύζυγος του Βογιατζή: «Ήμασταν μαζί 50 χρόνια… Ήμασταν ένα»

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή σε ηλικία 89 ετών.

Τον τελευταίο μήνα ο Γιάννης Βογιατζής βρισκόταν στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να επιβαρύνεται τις τελευταίες μέρες.

Το πρωί της 15ης Μάϊου άφησε την τελευταία του πνοή λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

«Στην αρχή νοσηλεύτηκε στον Ερυθρό Σταυρό και μετά πήγε στο Ιπποκράτειο. Πήρε την κατηφόρα. Ήρθε στο σπίτι, ξαναπήγαμε στο Ιπποκράτειο. Ήμασταν μαζί περίπου 50 χρόνια. Τα παιδιά τα είχε με την πρώτη του γυναίκα. Τα πήρα εγώ 5 και 6 χρόνων. Ήμασταν ένα πράγμα. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, γι’ αυτό τον αγάπησα πολύ. Τίμιος άνθρωπος. Να τον θυμάται ο κόσμος», δήλωσε συντετριμμένη η σύζυγός του μιλώντας στο Star.

«Ήταν ένας καλλιτέχνης που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Πολύ καλός άνθρωπος. Τον λάτρευα. Τι να σας πω για τον πατέρα μου; Ήταν ένας άγγελος. Μια μεγάλη φωνή. Να είμαστε καλοί άνθρωποι, ήταν η συμβουλή του» είπε από την πλευρά του ο γιος του Χρήστος.

Ο άλλος του γιος, ο Βασίλης, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του πατέρα του σημειώνοντας: «Ήμουν χθες το βράδυ μαζί του. Έφυγα κάποια στιγμή και με πήρε τηλέφωνο η κυρία που ήταν μέσα στο δωμάτιο και μου λέει “έλα γρήγορα, έχουν πέσει οι γιατροί από πάνω του, προσπαθούν του κάνουν ΚΑΡΠΑ. Πήγα, γιατί μένω κοντά, με το ποδήλατο, δεν τον πρόλαβα όμως. Και τι δε θυμάμαι. Το χιούμορ του, την αγάπη του για εμάς και τη γυναίκα του, τα τραγούδια του, την καλοσύνη του».

Πηγή: thecaller.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069