Τα νέα iPhone 14, Apple Watches και AirPods Pro (2ης γενιάς) έρχονται σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα μοντέλα της Apple θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPhone 14 & iPhone 14 Plus, τα iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max, τα νέα ρολόγια Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 & Apple Watch SE, αλλά και τα ασύρματα ηχεία AirPods Pro 2ης γενιάς, φέρνουν σύντομα στην Ελλάδα η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ήδη ενδιαφέρον στο www.germanos.gr για τις νέες συσκευές της Apple και να είναι από τους πρώτους που θα ενημερωθούν όταν ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες. Ήδη ξεκίνησε το pre-order των AirPods Pro 2ης γενιάς.

Tα νέα μοντέλα, που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της Apple, εντυπωσίασαν το κοινό με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τις βελτιωμένες λειτουργίες τους σε θέματα υγείας, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Με μεγαλύτερες οθόνες και αναβαθμισμένες κάμερες. Συγκεκριμένα:

iPhone 14 & 14 Plus

Τα iPhone 14 & iPhone 14 Plus έρχονται με οθόνη 6,1’’ και 6,7’΄αντίστοιχα, νέο σύστημα διπλής κάμερας και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας. Ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Α15 Bionic και προστατεύονται από γυαλί με κεραμική επίστρωση για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Θα κυκλοφορήσουν σε 5 διαφορετικά χρώματα: midnight, starlight, μωβ, κόκκινο, μπλε.

iPhone 14 Pro & 14 Pro Max

Τα iPhone Pro 14 Pro & iPhone 14 Pro Max διαθέτουν οθόνη 6,1’’ και 6,7’΄αντίστοιχα, λειτουργίες Always On Display και Dynamic Island και είναι εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο επεξεργαστή A16 Bionic. Έχουν κάμερα 48MP, την πρώτη που έχει υπάρξει ποτέ σε iPhone, με μεγαλύτερο και ταχύτερο αισθητήρα, αλλά και βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έρχονται με τον νέο τύπο εγκοπής στο πάνω μέρος και ακόμα καλύτερη μπαταρία. Θα κυκλοφορήσουν σε 4 χρώματα και συγκεκριμένα σε μαύρο, ασημί, χρυσό και μωβ.

Τα νέα iPhone είναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πάνω από 70% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη, ενώ μέχρι το τέλος του 2022 θα φθάσει το 80%. Επίσης, υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE. Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Apple Watch Ultra

Το Apple Watch Ultra είναι ειδικά σχεδιασμένο ακόμα και για τις πιο ακραίες συνθήκες και χρήσεις, καθώς είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο με προστασία οθόνης από ζαφείρι. Το Apple Watch Ultra έχει την πιο φωτεινή οθόνη στα 49mm και την μεγαλύτερη μπαταρία που έχει υπάρξει σε Apple Watch.

Apple Watch Series 8

Το Apple Watch Series 8, ανθεκτικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, έρχεται με εξελιγμένες λειτουργίες υγείας και έναν καινοτόμο αισθητήρα θερμοκρασίας που εστιάζει ιδιαίτερα στην υγεία των γυναικών.

Apple Watch SE

Το νέο Αpple Watch SE υποστηρίζει μια σειρά από αθλήματα και προγράμματα γυμναστικής, παρέχοντας αναλυτικά στατιστικά για τις επιδόσεις του χρήστη. Μπορεί και εντοπίζει τυχόν πτώσεις του κατόχου του και ενημερώνει άμεσα την επαφή που έχει δηλωθεί για τον σκοπό αυτό.

AirPods Pro

Τα νέα AirPods Pro 2ης γενιάς προσφέρουν εκπληκτική λεπτομέρεια ήχου, χάρη στο Personalised Spatial Audio και τo νέο H2 Chip. Διαθέτουν αναβαθμισμένο Active Noise Cancellation (ANC) και νέα βελτιωμένη μπαταρία που διαρκεί έως 30 ώρες με την θήκη φόρτισης.

Δείτε την επίσημη παρουσίαση των νέων συσκευών: https://www.apple.com/apple-events/

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069