Τέμπη: Πώς αποτύπωσε 8χρονη την τραγωδία – Η συγκλονιστική ζωγραφιά για τις θείες της

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης προς τις οικογένειες και το εν λόγω νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή.

Ένας από τους ανθρώπους που έχασε συγγενείς του στο μοιραίο τρένο είναι ο κ. Κουκαριώτης. Ο κ. Κουκαριώτης έχασε στο δυστύχημα τις δύο αδερφές του που είχαν έρθει από Γερμανία.

Όπως είπε αισθάνεται «οργή και θυμό αλλά μετριασμένα. Από την άλλη πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, αυτό ίσως βοηθήσει να μην επαναληφθεί τέτοιο περιστατικό». Ο αδερφός των δύο γυναικών τονίζει ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για την τραγωδία. «Από τους σταθμάρχες μέχρι αυτούς που τους τοποθέτησαν, σε όλη την αλυσίδα να φτάσει μέχρι και τους πολιτικούς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί πριν μπουν στο μοιραίο τρένο. Είχαν βρεθεί στην κηδεία ενός συγγενή τους και μάλιστα έβγαλαν μια φωτογραφία λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν.

Όπως είπε ο κ. Κουκαριώτης συνήθιζαν να ταξιδεύουν με τρένο καθώς στη Γερμανία πήγαιναν παντού με το τρένο.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι οι ανιψιές του έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο και έχουν επικοινωνήσει και με έναν Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία δίνει αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συγκλονιστική ζωγραφιά της 8χρονης εγγονής του, η οποία από αυτά που άκουγε για το δυστύχημα ζωγράφισε το μοιραίο τρένο και τις ψυχές που χάθηκαν.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069