Θάλασσα και Γη για σαρακοστιανά και όχι μόνο

Διανομή σε όλο τον Δήμο Μαραθώνα έως και Ραφήνα – Γράφει η Μαρία Δ.

Το Θάλασσα και Γη δεν είναι ένα απλό μανάβικο-παντοπωλείο. Είναι το κατάστημα που διαθέτει τεράστια ποικιλία σε φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα και μαναβική μαζί με χύμα βραστερά όσπρια και κάθε λογής συσκευασμένα τρόφιμα και σάλτσες!

Γνωριμία

Η Ματίνα και ο Φώτης, ξεκίνησαν το εγχείρημά τους στον Μαραθώνα πριν από 4 χρόνια και ο κόσμος τους αγκάλιασε – και πώς να μην τους αγκαλιάσει αφού η ευγένεια και το χαμόγελό τους σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας προϊόντα τους, δίνουν σε κάθε πελάτη την χαρά των αγορών.

Η αγάπη τους για το φρέσκο και το ποιοτικό πηγάζει από την επιθυμία να προσφέρουν σε κάθε πελάτη τους, την ποιότητα και την φρεσκάδα που θα ήθελαν πρωτίστως εκείνοι για τον εαυτό τους, θέτοντας συνεχώς τον πήχη ψηλότερα, αλλά και εμπλουτίζοντας συνεχώς τα προϊόντα που θα βρεις σε αυτό το κατάστημα.

Αναζήτησε και τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα από βιοτεχνίες της Ελλάδας που με τόση αγάπη έψαξαν, δοκίμασαν και έχουν φέρει για εσένα.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Η φήμη τους έφτασε γρήγορα και στη Νέα Μάκρη οπότε εξυπηρετούν με δωρεάν διανομή από Μαραθώνα έως και Ραφήνα.
Προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις τα βραστερά τους όσπρια – είναι χύμα και σου φέρνουν την ποσότητα που χρειάζεσαι – ψάρια φρεσκοκατεψυγμένα απλά ρώτησέ τους γιατί έχουν απ’ όλα και μπορούν να στα κόψουν και σε μερίδες και φρέσκια μαναβική.

Θάλασσα και Γη Σαρακοστιανά – Καθαρά Δευτέρα

Θα σε καλύψει η ποικιλία τους σε ταραμά, χαλβά Δραπετσώνας Κοσμίδη σε υπέροχες γεύσεις, τουρσί που γίνονται ανάρπαστα.
Επιλέγω κάθε χρόνο μύδια κατεψυγμένα με κέλυφος για αχνιστά, αλλά και καθαρισμένα για μυδοπίλαφο, χταπόδι που γίνεται υπέροχο ξιδάτο αλλά και ψητό και σιγουράκι γαρίδες για σαγανάκι και πιο μεγάλες για ψητές που τις λατρεύουμε. Οι ελιές χύμα και τα τουρσί είναι σταθερές αξίες.

Για τηγάνι οπωσδήποτε επιλέγω καλαμάρια ροδέλες, τα μεγάλα ολόκληρα τα κάνω γεμιστά με ντομάτα και ρύζι στον φούρνο και φτιάχνω μοναδικές σαλάτες με καλαμπόκι και φασόλια.

Ήρθε και η ώρα να αποκαλύψω το μυστικό μου για τέλεια ντολμαδάκια γιαλαντζί … οι καταπληκτικές κονσέρβες από Θάλασσα και Γη τις ανοίγεις έτοιμες για σερβίρισμα στο πιάτο και πεντανόστιμες!
Δεν ξεχνώ για τους λάτρεις του ξεχωριστού –όπως η κόρη μου- να αναφέρω τα υπέροχα φρεσκοκατεψυγμένα Spring rolls, τα μπιφτέκια λαχανικών που γίνονται εκπληκτικά burger, κολοκυθοκεφτέδες και τοματοκεφτέδες έτοιμα μόλις ξεπαγώσουν για τηγάνι ή φούρνο – θα με θυμηθείς.

Μαναβική

Για τους παραδοσιακούς θα απολαύσετε καταπληκτική μαναβική με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά τα οποία και αυτά διανέμει το κατάστημα στο χώρο σας!
Μην ξεχνάτε ότι αν λάβουν έγκαιρα την παραγγελία σας μπορούν να εξυπηρετήσουν και αυθημερόν.

Γλυκό

Για τους λάτρεις του γλυκού που νηστεύουν, εκτός από τον εξαιρετικό χαλβά Δραπετσώνας Κοσμίδη, συστήνω πουράκια με ταχίνι – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!

Χύμα Σφολιάτες – Πίτες – Κατεψυγμένα

Ετοιμάζω και ξεχωριστό αφιέρωμα για τους καλοφαγάδες μετά την σαρακοστή γιατί αξίζει να σας πω για τα φρεσκοκατεψυγμένα κρεατικά, αλλά για τώρα προτείνω τα καταπληκτικά νηστίσιμα spring rolls –ΘΕΪΚΑ! Και φυσικά για εσένα που μου μοιάζεις και δεν θες να καθαρίζεις πατάτες επίλεξε έτοιμες προτηγανισμένες και θα λύσεις το πρόβλημά σου!

Ωράριο Λειτουργίας
Ειδικό ωράριο τριημέρου
Έως και Σάββατο 5/3: 08:00 – 20:00 συνεχόμενο
Κυριακή 6/3: 08:00 – 19:00
Καθαρά Δευτέρα: 08:00-14:00

Από Τρίτη 8/3 ισχύει
Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή 08:00 -14:00
Λοιπές μέρες 08:00 – 08:00

Μπες στην σελίδα τους στο facebook εδώ ή στο Instagram εδώ και στείλε μήνυμα για την παραγγελία σου αλλά μόνο αν μένεις σε Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει ή να περιμένετε λίγο ακόμα ή να κάνετε μια επίσκεψη από το κατάστημά τους στον Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος 114, Μαραθώνας

Τ. 2294305195
Μ. 6945063256-6973292332

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069