Θεσσαλονίκη: Φόβοι ότι διέφυγε στην Αλβανία ο οδηγός που παρέσυρε φοιτήτρια

Ένας 30χρονος, αλβανικής καταγωγής, γνώριμος στις Αρχές φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο που χτύπησε τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος μετά το χτύπημα της φοιτήτριας δεν σταμάτησε, εγκατέλειψε τη νεαρή γυναίκα στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως φώναζαν στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ωστόσο, αυτός πάτησε γκάζι και έγινε… καπνός.

Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τη φοιτήτρια, εγκαταλελειμμένο σε μια πλαγιά και χωρίς πινακίδες. Όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, ανήκε σε έναν 44χρονο Έλληνα ο οποίος και αυτός είχε απασχολήσει τις Αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 44χρονος άνδρας εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στις Αρχές και υποστήριξε πως είχε δανείσει το αυτοκίνητο στον 30χρονο, για να το δοκιμάσει καθώς ήθελε να του το πουλήσει. Οι Αρχές, ωστόσο, ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το στίγμα από το κινητό του, έτσι ώστε να διαπιστώσουν που ήταν την ώρα του ατυχήματος. Ένα ατύχημα το οποίο προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό της άτυχης φοιτήτριας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 30χρονος άνδρας που φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε τη φοιτήτρια είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, εικάζεται πως ήδη μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία από όπου και κατάγεται.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι συγγενείς της φοιτήτριας για το περιστατικό που λίγο έλειψε να κόψει το νήμα της ζωής της. «Είχε έρθει για 2-3 μέρες να ξεκουραστεί από τη σχολή και έφυγε το βράδυ της Παναγίας αργά. Το παιδάκι ήταν εδώ στα Χανιά και έφυγε με το αεροπλάνο των 11 για τη Θεσσαλονίκη και πήγαινε με τα ποδαράκια σπίτι του και εκεί που πήγαινε στον δρόμο πέρασε το αυτοκίνητο και το πέταξε», αναφέρει θεία της 21χρονης κοπέλας.

«Σε ένα θαύμα ελπίζουμε όλοι. Τι να πω; Τι να πω δεν ξέρω! Και αν τον πιάσουν τι έγινε; Έγινε το κακό. Και να τον σκοτώσω με τα χέρια μου το κακό έγινε», πρόσθεσε. Η κατάσταση της 21χρονης φοιτήτριας από την Κρήτη εξακολουθεί να είναι, όπως αναφέραμε, κρίσιμη με τους συγγενείς της, ωστόσο, να κρατούν την πίστη τους ότι θα καταφέρει. «Το μόνο θετικό είναι ότι είναι μικρή σε ηλικία, είναι πολύ δυνατή. Από πάντα δηλαδή είχε πολύ πείσμα και θα το παλέψει τώρα όσο μπορεί ο οργανισμός της», ήταν τα λόγια της ξαδέρφης της.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069