Θρίλερ στην Ινδία: Ζευγάρι έφτιαξε γκιλοτίνα και αποκεφαλίστηκε «τελετουργικά»

Σοκ στην Ινδία όπου ένα ζευγάρι αποκεφαλίστηκε χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια γκιλοτίνα, στο πλαίσιο μίας τελετουργικής θυσίας

Ένα ζευγάρι Ινδών φέρεται να αυτοκτόνησε αφού χρησιμοποίησε μια αυτοσχέδια γκιλοτίνα για να κόψει το κεφάλι του το πλαίσιο μίας τελετουργικής θυσίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αρχές είπαν ότι το ζευγάρι, που λάτρευε τον θεό της καταστροφής Σίβα, χρησιμοποίησε ένα «havan kund», το οποίο είναι ένας τελετουργικός λάκκος φωτιάς όπου οι άνθρωποι κάνουν προσφορές στους θεούς σε μια προσπάθεια να τους ευχαριστήσουν.

Ο 38χρονος αγρότης Hemubhai Makwana και η σύζυγός του Hansaben, 35 ετών, προφανώς χρησιμοποίησε την αυτοσχέδια συσκευή στην καλύβα της φάρμας τους. Τα πτώματα τους βρέθηκαν από τον 13χρονο γιο τους και την 12χρονη κόρη τους, το πρωί της Κυριακής, ανέφεραν οι Times of India.

«Το ζευγάρι ετοίμασε πρώτα έναν βωμό φωτιάς πριν βάλει το κεφάλι του κάτω από έναν μηχανισμό που μοιάζει με γκιλοτίνα που κρατιέται από ένα σχοινί», είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Βιντσιά, Ιντρατζιτσίν Τζαντέγια στους Hindustan Times.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύεται ότι τράβηξαν οι ίδιοι τις λεπίδες της γκιλοτίνας και την απελευθέρωσαν με τέτοιο τρόπο, που τα κεφάλια τους να πέσουν σε ένα λάκο havan kund». Οι αρχές δήλωσαν ότι το ζευγάρι άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας για τα παιδιά, τους γονείς και τους συγγενείς τους πριν αφαιρέσουν τις ζωές τους. Λέγεται ότι βρέθηκε ένα σημείωμα κοντά, που ζητούσε από τους γονείς τους να φροντίσουν τα παιδιά τους.

Το σημείωμα ανέφερε επίσης ότι ο θάνατός τους ήταν αυτοκτονία και κανείς άλλος δεν εμπλέκεται, ανέφεραν οι τοπικές εφημερίδες. Τα παιδιά είχαν σταλεί να ζήσουν με τον θείο της μητέρας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι προσευχόταν στον θεό Σίβα, τον ινδουιστικό θεό της καταστροφής, κάθε μέρα τον τελευταίο χρόνο σε ένα ιερό που έχτισαν στην ιδιοκτησία τους.

Διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν οι αποκεφαλισμοί ήταν μέρος μιας τελετουργίας «μαύρης μαγείας», αλλά η αστυνομία είπε ότι δεν αποκλείει τίποτα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069