Τι θα γίνει με τη μάσκα στα σχολεία – Κανένα ενδεχόμενο για κλείσιμο

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε στα μέτρα στα σχολεία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα κλείσουν αλλά ούτε θα εφαρμοστούν μέτρα όπως η υποχρεωτική μάσκα για τους μαθητές.

Καμία εισήγηση για κλείσιμο των σχολείων δεν υπάρχει, όπως τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κυρία Κεραμέως αναφέρθηκε στα κρούσματα κορονοϊού και ιώσεων, τονίζοντας ότι οι ειδικοί δεν έχουν κάνει καμία εισήγηση για να μπει «λουκέτο» – λόγω των κρουσμάτων – στα σχολεία αλλά ούτε και να υπάρξουν μέτρα όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, από την πρώτη στιγμή έχει γίνει σύσταση στους γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο όταν εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης ή κορονοϊού.

Όπως τόνισε η κυρία Κεραμέως, έχουν ληφθεί μέτρα για τις απουσίες των μαθητών, καθώς από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο δεν θα προσμετρώνται μέχρι και απουσίες 5 ημερών με την ανάλογη βεβαίωση από γιατρό.

«25.000 μόνιμοι διορισμοί τα δύο τελευταία χρόνια»

Σε ό,τι αφορά το θέμα των αναπληρωτών αλλά και των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών, η κ. Κεραμέως τόνισε στον ANT1 ότι επί 12 χρόνια δεν είχε γίνει ούτε ένας μόνιμος διορισμός εκπαιδευτικού, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε 25.000 διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069