Το μήνυμα του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Το περήφανο και μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού μας, αποτελεί μια διαρκής υπόμνηση διδαγμάτων για όλους μας: για την αποφασιστικότητα, την υπομονή, την πίστη. Είναι, την ίδια ώρα, και ένας κορυφαίος σταθμός στη σύγχρονη ελληνική ιστορία:  για την πάλη ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο, τη μάχη του φωτός έναντι του σκότους.

Όλες αυτές τις λέξεις, οι πρόγονοί μας την έκαναν σκληρό βίωμα και πραγματικότητα. Στις πόλεις και στα βουνά, στα σπίτια και στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας.

Απέδειξαν έτσι, ότι οι ήρωες δεν γεννιούνται, γίνονται.

Αυτό κατά τη γνώμη μου, είναι και το επίκαιρο μήνυμα της εθνικής μας επετείου: η συνειδητοποίηση πως είναι η πίστη μας σε αρχές και αξίες που μας θωρακίζουν απέναντι στις δυσκολίες της κάθε εποχής. Και στη δική μας εποχή, είμαστε και εμείς αντιμέτωποι με μεγάλες και κάποιες φορές πρωτοφανείς δυσκολίες.

Εύχομαι στον κάθε Ελευσίνιο, στον κάθε συμπολίτη μου στη Μαγούλα μέσα από τους εορτασμούς για την εθνική μας επέτειο, να αντλήσει κουράγιο και δύναμη. Γνώση και πίστη, για να ξεπεράσει τις προσωπικές του δυσκολίες και όλοι μαζί να πορευθούμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της συλλογικής ευημερίας.

Χρόνια Πολλά Ελευσίνα

Χρόνια Πολλά Μαγούλα

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069