Τριαντάφυλλος: Μεγαλώνεις παιδί για να έρθει κάποιος να στο σκοτώσει;

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου κάνει δημόσια έκκληση να δημοσιευτούν τα στοιχεία του 33χρονου, που κακοποίησε τη βαφτιστήρα του. Η 22χρονη Χριστίνα, από τη Ρόδο περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της για ασήμαντη αφορμή, καθώς και πώς κατάφερε η ίδια να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού και να σωθεί.

Ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να την πλησιάζει.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του survivor μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον άγριο ξυλοδαρμό της 22χρονης βαφτιστήρας του και ξέσπασε. Ο ίδιος μάλιστα, περιέγραψε τη ψυχολογική κατάσταση του νεαρού κοριτσιού και εξέφρασε την οργή του για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον εν λόγω άνδρα.

«Η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live, δε μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ. Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για εκείνη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο; Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα».

«Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο… Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;», κατέληξε.

Ο εφιάλτης της Χριστίνας

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η νεαρή κοπέλα, όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο.

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται», είπε η 22χρονη, διευκρινίζοντας στη συνέχεια τον λόγο του τσακωμού τους: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή».

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του».

Ο ξάδερφος του 33χρονου την είδε που ήταν μέσα στα αίματα και του είπε να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος αρνήθηκε.

«Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Αφού έφτασαν στο σπίτι, ο 33χρονος φέρεται να είπε στην 22χρονη να πάει να ξεπλύνει τα αίματα με τα οποία ήταν γεμάτη.

«Του είπα ‘εντάξει αγάπη μου, θα πάω να πλυθώ, να κάνω και βόλτα το σκυλί γιατί λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι. Πήγαινε ξάπλωσε και έρχομαι’. Και έτσι έκανε».

Η νεαρή, είχε ενεργοποιήσει το panic button στο κινητό της και εξαιτίας αυτού κατάφερε να σωθεί. Πάτησε το κουμπί και αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα της και η αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού μέσα σε 10 λεπτά, συνέλαβαν τον 33χρονο και τον πήγαν στο αυτόφωρο.

«Δεν παραδέχθηκε τίποτα. Μια ισχυριζόταν ότι με κλώτσησε το άλογο. Μετά αφού είδε το βίντεο είπε ότι προσπαθούσε να με σηκώσει», πρόσθεσε η νεαρή.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069