Τρίτη περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε δημόσιες δομές υγείας της Ανατολικής Αττικής

Καπανδρίτι, Άγιο Στέφανος και Αχαρνές

Στην τρίτη κατά σειρά περιοδεία σε δημόσιες δομές υγείας της Ανατολικής Αττικής, πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με τη συμμετοχή τεσσάρων βουλευτών, επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας στο Καπανδρίτι και στον Άγιο Στέφανο, καθώς και την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Με εκπρόσωπους της διοίκησης και των εργαζομένων των δομών συναντήθηκαν ο Παύλος Πολάκης, Βουλευτής Χανίων και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, η Δώρα Αυγέρη, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας και οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης, και Πάνος Σκουρολιάκος, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Συζήτησαν διεξοδικά για τις συνθήκες λειτουργίας και τις επείγουσες ανάγκες των δομών, αλλά και για τις δυσκολίες και ελλείψεις που αντιμετωπίζει το προσωπικό στον καθημερινό αγώνα για τη φροντίδα των πολιτών στον κρίσιμο τομέα της υγείας. Στις συναντήσεις παρέστη επίσης η Χρυσάνθη Κισκήρα, πρώην υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ και ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχε η Συντονιστής Ζαννέτ Τσίπρα, η υπεύθυνη της Επιτροπής Υγείας Ευαγγελία Τσιούνη, μέλη της ΝΕ, καθώς και μέλη των επτά ΟΜ Καπανδριτίου, Διονύσου, Θρακομακεδόνων-Ολυμπιακού Χωριού, Κέντρου Αχαρνών, Ανατολικής Αχαρνών, Δυτικής Αχαρνών και Κάτω Αχαρνών, που ανέλαβαν από κοινού την πρωτοβουλία της τρίτης εξόρμησης στις δομές υγείας. Αντίστοιχες δράσεις τους τελευταίους μήνες έχουν πραγματοποιηθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε Μαρκόπουλο, Σπάτα-Αρτέμιδα, Ραφήνα- Πικέρμι, Κορωπί, Βάρη, Καλύβια, Λαύριο και Κερατέα.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069