Τζόκοβιτς – Υπέρ του τενίστα ο πρόεδρος του δικαστηρίου

«Τι άλλο να έκανε, δηλαδή;»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς για το να γίνει δεκτή η ιατρική εξαίρεση που έλαβε και να μπορέσει ν’ αγωνιστεί εν τέλει στο φετινό Australian Open. Ήδη, ο δικαστής Άντονι Κέλι φαίνεται να διάκειται θετικά προς την πλευρά του σέρβου αθλητή.

 Η απάντηση του δικαστή στα όσα είπε η πλευρά Τζόκοβιτς

Πιο συγκεκριμένα, αφότου άκουσε τα όσα είχε να πει ο νομικός εκπρόσωπος του κορυφαίου τενίστα, που παρουσίασε τα βήματα που ακολούθησε ο Σέρβος και η ομάδα του προκειμένου να ζητήσουν την ιατρική εξαίρεση για ν’ αγωνιστεί στο Australian Open, ο δικαστής είπε σχετικά «τι άλλο μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να μπει στην Αυστραλία;», με τον Νικ Γουντ να αναφέρει «Συμφωνώ μαζί σας εντιμότατε».

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση αναμένεται να βγει εντός των επόμενων ωρών, ενώ το πολύπαθο stream της δίκης έπεσε γι’ ακόμα μία φορά λίγη ώρα μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Ο Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε εκτός ξενοδοχείου για να μπορέσει από άλλο σημείο να παρακολουθήσει τη δίκη.

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα η έδρα ενημέρωσε πως η δίκη διακόπτεται μέχρι τις 6:15 (15:15 τοπική ώρα), για μεσημεριανό φαγητό.

Πηγή: ethnos.gr