Τζόνι Ντεπ: Η θερμή αγκαλιά του με τη δικηγόρο του μετά το «σφυροκόπημα» στην Άμπερ Χερντ

Χαμός στο Twitter για την Καμίλ Βάσκεζ, που άσκησε μεγάλη πίεση στην 34χρονη ηθοποιό – Άλλοι την κατηγορούν για μισογυνισμό και άλλοι την αποκαλούν «Βασίλισσα» και τη αποθεώνουν: «Σε έναν κόσμο γεμάτο Χερντ, γίνε Βάσκεζ»

depp_vasquez_xr

Η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ ολοκλήρωσε εχθές την αντεξέταση της Άμπερ Χερντ, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη για δύο συνεχόμενες ημέρες με τις πιεστικές ερωτήσεις της Καμίλ Βάσκεζ, της μελαχροινής δικηγόρου που ανέλαβε να «στριμώξει» της 34χρονη για τα όσα έχει ισχυριστεί κατά καιρούς περί κακοποίησής της από τον πρώην σύζυγό της.

Η χθεσινή μέρα στο δικαστήριο κύλησε όπως και η προχθεσινή, με την Βάσκεζ να ασκεί μεγάλη πίεση στη Χερντ και στη νομική της ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω μονταρισμένο βίντεο, που περιλαμβάνει τις αλλεπάλληλες ενστάσεις της δικηγόρου του Ντεπ στις ερωτήσεις που έθετε η συνήγορος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, στην εντολέα της, σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της δίκης.

Εμφανώς ταραγμένη, η Μπρέντεχοφτ πασχίζει απεγνωσμένα να αναδιατυπώσει τις ερωτήσεις της που μπλοκάρει η Βάσκεζ. «Προσπαθώ… προσπαθώ…» ακούγεται να λέει ξεφυσώντας, καθώς η δικαστής κάνει δεκτές τις ενστάσεις της νεαρής δικηγόρου τη μία μετά την άλλη.

Μεταξύ των χθεσινών highlight της δίκης, ήταν η προβολή ενός βίντεο που δείχνει την Χερντ να φέρνει τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο στο διαμέρισμα εκείνης και του Ντεπ την επομένη ενός βίαιου καυγά που η Χερντ ισχυρίζεται ότι ήταν η σταγονα που ξεχείλισε το ποτήρι στον γάμο τους.

Το βίντεο τραβήχτηκε στον ανελκυστήρα του κτιρίου στις 23.00 το βράδυ, αφού η 34χρονη είχε αλλάξει κλειδαριές, και στα πλάνα ο Φράνκο εμφανίζεται να ακουμπά τρυφερά το κεφάλι του στον ώμο της Χερντ. Οι ερωτήσεις της Βάσκεζ εστίασαν στη σχέση της Χερντ με τον Φράνκο, τον οποίο ο Ντεπ φέρεται να ζήλευε παθολογικά και χωρίς λόγο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αντεξέτασης, οι ερωτήσεις της Βάσκεζ είχαν ως στόχο να δείξουν ότι η Χερντ αποτελεί αναξιόπιστη μάρτυρα. Η δικηγόρος παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες που έδειχναν την ξανθιά ηθοποιό σε δημόσιες εμφανίσεις μετά τους φερόμενους «άγριους ξυλοδαρμούς» χωρίς κανένα εμφανές σημάδι στο πρόσωπο ή το σώμα της. Η Χερντ δικαιολόγησε αυτές τις φωτογραφίες λέγοντας ότι χρησιμοποιούσε μέικ απ για να κρύψει τα σημάδια.

Ηχητικά ντοκουμέντα όπου η Χερντ ακούγεται να παραδέχεται ότι χτύπησε στον Ντεπ χρησιμοποιήθηκαν επίσης από τη Βάσκεζ για να αντικρούσουν τον ισχυρισμό της ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό» στον σύζυγό της και ότι εκείνος ήταν ο μόλος που ασκούσε την κακοποίηση.

Η αντεξέταση ολοκληρώθηκε με την Χερντ να φτάνει στα όρια του να χάσει την ψυχραιμία της στο βήμα του μάρτυρα, αφού η δικηγόρος του Ντεπ αναφέρθηκε στη σύλληψή της το 2009 για επίθεση στην τότε αγαπημένη της, Τάσια βαν Ρι. Δύο αστυνομικοί φέρεται να έγιναν μάρτυρες ενός καυγά του ζευγαριού, o οποίος κατέληξε με την Χερντ να χτυπά τη βαν Ρι στο χέρι και να της τραβά το κολιέ.

Η Χερντ είχε συλληφθεί τότε, αλλά σύντομα αφέθηκε ελεύθερη και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. «Ο Τζόνι δεν είναι ο μόνος σύντροφος στον οποίο έχετε επιτεθεί;»,  ρώτησε η Βάσκεζ την 34χρονη, με εκείνη να επιμένει ότι δεν έχει επιτεθεί ούτε στον Τζόνι, ούτε σε κανένα άτομο με το οποίο συνδεόταν ποτέ ερωτικά.

«Δεν έχω άλλες ερωτήσεις», είπε με νόημα η Βάσκεζ, με την κατάθεση της Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο να ολοκληρώνεται αμέσως μετά και την ίδια να φεύγει γρήγορα από την αίθουσα. Μετά το πέρας της διαδικασίας, η Βάσκεζ, χαμογελαστή και κεφάτη, αγκάλιασε τον επικεφαλής δικηγόρο της νομικής ομάδας του Ντεπ, και στη συνέχεια (δύο φορές) τον ίδιο τον σταρ που της έσφιξε και το χέρι, εκφράζοντας πιθανώς την ευγνωμοσύνη του…

https://youtu.be/Nf5zp-gXNZY

Χαμός στο Twitter

Τα δύο τελευταία 24ωρα, ο τρόπος με τον οποίο η Καμίλ Βάσκεζ αντιμετώπισε την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο προκάλεσε «παροξυσμό» στο Twitter. Η μελαχροινή δικηγόρος αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του Ντεπ, που παρακολουθούν φανατικά τη δίκη από το ξεκίνημά της, και όχι μόνο… Πολλοί την αποκαλούν πλέον «Βασίλισσα Καμίλ», τη χαρακτηρίζουν πανέξυπνη, χαρισματική και προτείνουν να… αντικαταστήσει την Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2!

«Σε έναν κόσμο γεμάτο με Άμπερ Χερντ, γίνε Καμίλ Βασκέζ » είναι ένα χαρακτηριστικό tweet που αντανακλά τα συναισθήματα των υποστηρικτών του Τζόνι Ντεπ, που θεωρούν ότι η Χερντ τον κατέστρεψε λέγοντας ψέματα για εκείνον.

Πηγή: protothema.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069