Βασάλος: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού και η αποχώρηση από την εκπομπή της Χρηστίδου

Βασάλος: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού και η αποχώρηση από την εκπομπή της Χρηστίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (29-04) ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον οποίο την ερχόμενη σεζόν θα απολαύσουμε στο νέο project του Star «Asia Express».

O συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε στις φήμες που θέλουν τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να περνά κρίση ενώ μίλησε και για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Η Σίσσυ ήταν δεκτική στο να αποχωρήσω. Μιλήσαμε, τα είπαμε, με άφησε. Όλα καλά, μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Το ταίρι μου στο Asia Express δεν ήταν η Ευρυδίκη από την αρχή, επειδή δεν ήταν παίκτρια. Ο Φίλιππος ήταν από την αρχή το ζευγάρι μου»,

Όσον αφορά στις φήμες χωρισμού απάντησε: «Άντε πάλι τα ίδια. Όλα καλά ναι».

Σε ό,τι αφορά τώρα το μέλλον του Βασάλου στην εκπομπή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την αποχώρησή του ολοκληρώνει οριστικά και αμετάκλητα τη συνεργασία του με την εκπομπή και ίσως με το κανάλι.

Άλλωστε, όπως σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έχει αποκτήσει άλλη θεματολογία σε σχέση με εκείνη που γνώριζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του, πολύ μακριά από την τηλεόραση.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069