Βρετανία: Μελέτη καταδεικνύει σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ατόμων

Επιδείνωση του ανοσοποιητικού συστήματος των πλήρως εμβολιασμένων δείχνουν τα στοιχεία έρευνας της βρετανικής έκθεσης PHE για την Επιτήρηση των Εμβολίων και τα οποία καταδεικνύουν ότι τα άτομα μεταξύ 40 και 70 ετών που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου παρουσιάζουν μείωση κατά 40% της ικανότητάς τους στο ανοσοποιητικό σύστημα σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το  ανοσοποιητικό τους σύστημα επιδεινώνεται περίπου κατά 5% μέσο όρο την εβδομάδα (μεταξύ 2,7% και 8,7%).

Όπως αναφέρεται και εάν τα στοιχεία αποδειχθούν ως αξιόπιστα, τότε τα άτομα  30-50 ετών θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, δηλαδή μηδενική ιική άμυνα μέχρι τα Χριστούγεννα και όλοι οι διπλά εμβολιασμένοι άνω των 30 ετών θα έχουν «χάσει» το ανοσοποιητικό τους σύστημα μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Οι 5 πίνακες PHE από την Έκθεση Επιτήρησης Εμβολίων, χωρισμένες κατά 4 εβδομάδες, δείχνουν σαφώς την προοδευτική βλάβη που προκαλούν τα εμβόλια στην απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Άτομα ηλικίας 40-69 ετών έχουν ήδη χάσει το 40% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος και το χάνουν προοδευτικά στο 3,3% έως 6,4% την εβδομάδα.

Όλοι οι άνω των 30 ετών θα έχουν χάσει το 100% ολόκληρης της ανοσολογικής τους ικανότητας (για ιούς και ορισμένους καρκίνους) μέσα σε 6 μήνες.

Το παραπάνω περιγράφεται ως σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069