Ξεκινούν ευρύτατα έργα επισκευής και αντικατάστασης παλαιών γεφυρών σήμανσης αλλά και συντήρησης πινακίδων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας συνολικού προϋπολογισμού 2.3 εκ. ευρώ

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με στοχευμένα έργα που δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια»

Το «πράσινο» φως για την έναρξη ευρύτατων έργων επισκευής και αντικατάστασης παλαιών γεφυρών σήμανσης αλλά  και συντήρησης πινακίδων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας συνολικού προϋπολογισμού 2.3 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα προβλέπεται η επισκευή και συντήρηση υφιστάμενων γεφυρών σήμανσης με μεταλλικό φορέα, καθώς και η τοποθέτηση νέων σε  αντικατάσταση παλαιών που βρίσκονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής και είναι δυνατή η επισκευή τους, λόγω  εκτεταμένων φθορών ή παλαιότητας.

Στόχος των έργων είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας καθώς οι φθαρμένες και αλλοιωμένες γέφυρες σήμανσης που δεν είναι πλέον ευδιάκριτες, ελλοχεύουν σημαντικούς κινδύνους για τους οδηγούς.

Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με στοχευμένα  έργα που δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι στις απόλυτες προτεραιότητες  μας και αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα με συγκεκριμένες  δράσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Το οδικό δίκτυο της Αττικής, αλλάζει όψη. Εκσυγχρονίζεται, γίνεται πιο λειτουργικό και πιο ασφαλές για τους οδηγούς. Συνεχίζουμε».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069