Υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στη Ραφήνα

Στο τελικό στάδιο υλοποίησης μπαίνει η υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στον κεντρικό ιστό της Ραφήνας, μετά τις συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Στο έργο του ΔΕΔΔΗΕ «Αισθητική Αναβάθμιση – Υπογειοποίηση Ηλεκτρικού Δικτύου» συνολικού προϋπολογισμού 414.318,72 ευρώ ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου θα συμμετέχει με το 50% του κόστους.

Έτσι μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία ενέκρινε το ποσό των 103.579,68 ευρώ το οποίο θα καταβληθεί ως προκαταβολή, ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η υπογειοποίηση του δικτύου αφορά τις εξής οδούς στο κέντρο της Ραφήνας:

Αραφηνίδων Αλών, Βιθυνίας, Έλλης Αλεξίου, Χρ. Μάντικα, Βασιλέως Γεωργίου (έως τη διασταύρωση με την Εθνικής Αντιστάσεως) και Χρυσοστόμου Σμύρνης (από Βασιλέως Γεωργίου έως Έλλης Αλεξίου).

Πέραν της αισθητικής αναβάθμισης του κέντρου της Ραφήνας το έργο θα συμβάλει γενικότερα στην βελτίωση λειτουργίας του δικτύου με περιορισμό των βλαβών και των διαρροών.

Το τελευταίο διάστημα και για τα επόμενα χρόνια στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου συντελούνται μια σειρά σημαντικών και μεγάλων έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας, έχει προγραμματίσει όλα τα έργα (υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, οπτικές ίνες, δίκτυο φυσικού αερίου, αποχετευτικό κλπ) να γίνουν συντονισμένα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο μιας σύγχρονης πόλης με ευρωπαϊκές υποδομές.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069